Bardzo przyjemny poradnik dla początkujących wszystko na swoim miejscu polecam !
nie dostaję żadnego expa za pisanie na forum:(((
Spoko artykuł aczkolwiek chyba szybciej jednak przez reklamy chociaż i tak średnio idzie, a z mini gier jest ciężko.
#jestemkoksem odno pd za komentarze -
Również i nie wiem czym to jest spowodowane. Pewnie weryfikacja, a najpewniej usunęli tą opcje
Szczerze, to jest najlepszy artykul jaki widzialem. krótko, zwięźle i na temat.
Nie potrawię a brakuję mi 200 KD
Roblox – edukacyjna gra internetowa (określana też jako prosta platforma do tworzenia gier)[14][1] wydana w 2006 roku przez amerykańskie studio Roblox Corporation. Uczestnicy gry samodzielnie kształtują rozgrywkę poprzez tworzenie przedmiotów, miejsc akcji itp. Możliwe jest udostępnianie własnych map zbudowanych z modułów przypominających klocki Lego[1][2].
Please donate me for my dream awatar
Roblox – edukacyjna gra internetowa (określana też jako prosta platforma do tworzenia gier)[14][1] wydana w 2006 roku przez amerykańskie studio Roblox Corporation. Uczestnicy gry samodzielnie kształtują rozgrywkę poprzez tworzenie przedmiotów, miejsc akcji itp. Możliwe jest udostępnianie własnych map zbudowanych z modułów przypominających klocki Lego[1][2].
dlaczego pani sprzedaje Marcina?Ciężko mi o tym rozmawiać . Dzisiaj można odebrać Marcina. Niech powie mi pani dlaczego jest na sprzedaż bardzo mi go szkoda. ;< Kupiłam dwa tygodnie temu dwa chomiki Marcina i Patryka homiki cały czas się biją . :( Ojej rozumiem dlaczego jeden na sprzedaż . Tak, dokładnie . W nocy robią taki hałas że spać się nie da po prostu się nie lubią . :( A dlaczego na sprzedaż jest Marcin a nie patryk ? Sprzedajemy Marcina bo tak chciał mój syn. Mówi że Patryk jest bardziej miły i mniej je . Aha rozumiem to kiedy można odebrać Marcinka ?Zapraszam nawet dzisiaj pod wieczór.
Grzesiu :face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:Widzisz ten mały wetn w podłodze ? :face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:A słyszałeś o takiej grze :dizzy:Amongus :dizzy: ???? Grzesiu ?
:flushed:To musisz hyh- to musisz wejść do nich :laughing:Wiem że to :dizzy: ciężkie :dizzy: :disappointed:Musisz być....SUSS
Grzesiu :face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:Widzisz ten mały wetn w podłodze ? :face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:A słyszałeś o takiej grze :dizzy:Amongus :dizzy: ???? Grzesiu ?
:flushed:To musisz hyh- to musisz wejść do nich :laughing:Wiem że to :dizzy: ciężkie :dizzy: :disappointed:Musisz być....SUSS