bloxburg bardzo fajna gra
roblox spoko gra ogolem polecam serdecznie
Czejsć mam pytanie jakim cudem gdy wczoraj mjałem 2 poziom i 40 procent to dzisi mam 2 poziom i 4 procent i niemoge wbici ani procenta więcej
bardzo proszę o odpowiedzi.
i jezeli hodzi o gry na roblox to polecam adopt me gra pełna scameruw dlatego uważajcie ale fajnie się tam traduje
lub brokbulg mega fajna gra polecam dla wsystkich z robuxami ale odrazu muwje tylko napoczołtku jak jej nieopczajicie wydaje się głupie wjęc ostrzegam dajcie tej grze zawsze drugom sanse bo po jakimś casie pokaże swuj urok
hmmmm a moze roial hig gra szkkoły idealna na teraz wkoncu mamy kfarantanne a coto tak bez codziennego strahu potu przed tablicom jak tak można?
kurcze ale sie rozpisalas/es
xd nie chce mi się czytać ale się postarałaś:grin:
Counter Blox: Roblox Offensive , częściej określane i znane jako CB: RO, to strzelanka z perspektywy pierwszej osoby opracowana przez społeczność ROLVe. Gra jest oparta na grze Counter-Strike: Global Offensive , znanej również jako CS: GO, a twórcy gry planują poprawić status prawny gier w ich spin-offowej grze Counter Blox: Remastered .
Historia
Gra została wydana po raz pierwszy w 2014 roku jako Counter-Strike: Source Roblox Edition.
W 2015 roku gra została zaktualizowana do Counter Blox: Global Bloxxing. Był to pierwszy przypadek w historii gier, w którym „Strajk” został zastąpiony przez „Blox”.
Pod koniec 2015 roku wydano Counter Blox: Sauce, które było ulepszoną edycją Counter Blox: Global Bloxxing.
Counter Blox: Roblox Offensive został ostatecznie wydany na początku 2016 roku. W połowie 2016 roku gra została zmieniona w celu dodania efektów shaderów do niektórych map, takich jak Dust II, oraz wykorzystania siatek z prawdziwej gry CS: GO.
Counter Blox: Remastered został wydany 30 czerwca 2017 roku. Zastąpił Counter Blox: Roblox Offensive kiedyś 1 lipca, a następnie CB: RO został usunięty z pierwszej strony
Status prawny
Ostatnio CB: RO zostało skrytykowane przez Legobloxian9000 za wykorzystywanie skradzionych materiałów z CS: GO. Twórcy społeczności ROLVe twierdzą, że ich nowa gra typu spinoff, Counter Blox: Remastered, „ poprawi swój status prawny ”.
CBRO.jpeg
Kategorie :
Gry należące do graczyGry 2017Elementy FPSGry z wiki InterwikiStare strony miejsc
Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA, chyba że zaznaczono inaczej.
nawet spoczko i za ocenianie dostaje poziom
ja polecam na zabicie czasu speedruny itp