Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
ta gra to pay to win ponieważ w każdej grze ludzie dodają coś za robuxy w innych tez w sumie to w każdej u żeby stać się lepszym płacisz pieniądze bo jak nie to jesteś gorszy i musisz się rozwijać bardzo długo a inni se wbija i maja mega dużo robuxow j wbijają na gierkę płaca mega dużo robuxow i są najlepsi w 20 minut wojan to udowodnił ale jak by przestał je wydawać to niw mógł by nagrywać tej serii z robloxa nawet fajne gry jak nie masz robuxow to mega niw fajnie się gra dlatego tez trzeba by było to zhakować co? ale jak jak nie ma żadnego generatora darmowego a tutaj zarabiamy grosze wiec ogólnie to nie zbyt mi się to osoba może kiedy wyjdzie jakiś hack i będę miał mega dużo robuxow