Siema, jestem nowa na roblox, ale kompletnie sie nie znam na grach. W co polecacie mi zagrac?
polecam atopt me. gra w której kupujesz domy opiekujesz się petami tworzysz rodzine z przyjaciółmi i wiele ciekawych rzeczy
Ja polecam gre Cook burgers możesz tam robić burgery frytki (Zostać szczurem, Ugotować człowieka) :D Mam nadzieje że pomogłem
adopt me, royale high, bubble gum simulator, bee simulator -v- wiele innych tez, nick- eloelo32063
Rower Of Hell, moja ulubiona gra trochę na początku denerwująca ale jak się nauczysz w nią grać to już będzie lepiej
shindo life polecam dla fanów naruto
tycoony sa spoko albo jakies rp tez polecam
nie adopt me zepsuli tylko o jakichs petach gadaja ja polecam sprobowac swoich sil w jailbreak
WSZĘDZIE TYLKO ADOPT ME I JAILBREAK ;-; LUDZIE ISTNIEJĄ TEŻ INNE GRY
Jeśli lubisz gry taneczne i występy to dance your blox,jeśli lubisz gry straszniejsze to :paranorma,the maze jak lubisz gry z morderstwem to murder mysrery 2,myśle że pomogłam :D
to ja może wypisze w co ja gram: adopt me, jailbreak , madcity, bloxburg(25robux musisz mieć), the maze, the trials, SCP 3008, arsenal, piggy, banana eats, weight lifting simulator, speed simulator, spider, murder mystery II, murder, flicker, towel of hell. i nie polecam meepcity xD
ja polecam jailbreak,pet ranch simulator 2,saber simulator
Polecam sprawdzić umiejętności w Natural Disaster Survival ;)
sprubjje w tom gre zagrac i sprwdzic czy jest fajna
Ja polecam big paintball fajna gierka dla zabicia czasu
murder mystery 2, tower of hell dla cierpliwych