Z mida masz o wiele większy potencjał do carrowania rozgrywki, możesz np. roamować. Na bocie zatomiast musisz najczęściej grać ze swoim supportem co często bez dobrej komunikacji sprawia problemy.
Według mnie mid, ale to zależy od postaci, którą potrafi się grać na jakiejś pozycji
według mnie mid ale to zalezy tez kim chcesz grac
Moim zdaniem bot ale to zależy jaka postacią grasz
Zależy od gustu ale ja wole mida
ja tam osobiscie wole mid
Mid ma większy wpływ na grę ogólnie. Zresztą jest to w dużej mierze kwestia panującej mety
Każda lina jest ważna.Najlepiej jest iść na taką linie gdzie dobrze gra się daną postacią.Np adc na bota.
Wszystko zależy od Twoich preferencji. Najważniejsze jest to by się dobrze bawić i grać na takiej pozycji, która sprawia Ci przyjemność. A nie później picknąć przykładowo jungle i wylewać kwas na innych. Ale mimo wszystko jak jest się dobrym supportem i ma się chęć pomocy innym preferowałbym bota. :)
Nie ma lepszej lini, wszystkie mają swoje plusy
W zależności od tego czy masz z kim grać na bocie, bo jak nie to zazwyczaj jest o wiele ciężej niż na midzie
Mid lepszy bo grasz sam , a na bocie musisz miec dobrego supporta
aaa to ciezkie pytanie, na ktore nie znam odpowiedzi
Mid jest bardziej narażony na ataki jg więc nie koniecznie grasz samemu
Bot może łatwo prowadzić team do wina
Na bocie trzeba polegać na jakimś typie drugim.
Zależy od Twojego stylu gry :P Jeśli lubisz agresywną rozgrywkę raczej zdecyduj się na Mida, ale jeśli preferujesz farmienie się przez duuuużą część gry i raczej spokojny play style, lepiej będzie Ci na ADC. Nie oznacza to jednak, że na Midzie nie możesz się farmić a na ADC grać agresywnie - zależy od picka.
znajdź se kogoś do duo q i graj twitch lulu