siedze w platynie i zastanawiam sie czy latwiej jest kierowac na midzie czy na bocie prosze o plus i minusy bota i mida
moim zdaniem na midzie jeżeli potrafisz romować wtedy pomagacz całemy teamowi
polecał potrenować postacie takie jak twisted fate taliyah aurelion ahri lb coś co szybko romuje
Na midzie masz lepszy dostęp do ganka na bot/top a bot to jest tak bardziej pomoc przy dragonie
najlepiej jungla bo masz wgląd na kazda linie i jak dobrze ogarniasz to możesz pomóc w wygraniu każdej linii
jesli grasz solo to raczej mid. Na bocie możesz dostać supporta, który preferuje zupełnie odmienny styl gry od twojego, co nie doprowadzi do niczego dobrego.
Mid lepszy bo gank na obie linie jest szybszy
To zależy jakimi bohaterami grasz. Plusami midlane'a jest to że możesz roamować i pomagać innym liniom natomiast na bocie, nawet solo łatwiej jest wykerować grę. Moim zdaniem powiieneś grać tam, gdzie
grasz lepiej. Ja na twoim poziomie wybrałbym botlane'a. Mam nadzieję że pomogłem.
Z poziomu mid'a masz wiekszy wpływ na inne linie i za pomocą roam'owania możesz pomóc swoim towarzyszą ;#
Zależy jak kto gra i jak mu wygodniej....
Najlepsza linia to moim zdaniem mid częste ganki
moim zdaniem najlepsza linia to mid
Mid trzeba w miarę dobrze ogarniać ,gdyż będziesz miał problem z junglerem bo to ciebie będzie najczęściej nadchodził lecz jeśli ci się uda wygrać linię będziesz nieocenioną pomocą dla zespołu.
Moim zdaniem wybierz postać która ci odpowiada popatrz na skile,potem jak jakaś ci się spodoba zobacz poradnik i graj niezależnie na jakiej linii ponieważ KAŻDA linia jest ważna
Bot bo jest więcej miejsca pomiędzy wieżami i większe prawdopodobieństwo że złapiesz wroga.
Trudny wybór, jak bot to tylko supp ^^
Jak jest grame duo albo jak grasz farmiącym adc to generalnie bot. Ale, większy wpływ na grę ma mid.
Obie linie są spoko ale wymagają umiejętności
Zdecydowanie mid jesli chcesz carrować, duzo możliwości na roamowanie i z regółu bardziej mobilne postacie z dużym DPS'em, które mogą łatwo wymknąć się spod kontrolii, a na bocie niestety musisz zgrać się z druga osobą i na nią liczyć
Obie linie mają wielki wpływ na grę. Na midzie grasz solo, polegać możesz jedynie na Jungli oraz na supporcie jeśli jest choć trochę rozgarnięty