Nie wiem co nas czeka . mam nadzieje ze cos super , mialam dostac simsy na swieta ale nie dostane bo nie przyszly , mialy przyjsc 1 grudnia i dalej nie przyszly czekam i czkeam i czekam i sie chyba nie doczekam , wogule co dostaniecie na swieta? Ja nie wiem chyba nic :c co cuż tak bywa mam ledwo 12 lat i juz takie rzeczy ;c Przykro mi bardzo , lubie grac w adopt me a ty? zaraz mam 3,2 pienidzy i bede mogla kupic domek nowy ;) a ty jaki masz domek i czy wogule grasz w adopt me? haha
Nie wiem co nas czeka . mam nadzieje ze cos super , mialam dostac simsy na swieta ale nie dostane bo nie przyszly , mialy przyjsc 1 grudnia i dalej nie przyszly czekam i czkeam i czekam i sie chyba nie doczekam , wogule co dostaniecie na swieta? Ja nie wiem chyba nic :c co cuż tak bywa mam ledwo 12 lat i juz takie rzeczy ;c Przykro mi bardzo , lubie grac w adopt me a ty? zaraz mam 3,2 pienidzy i bede mogla kupic domek nowy ;) a ty jaki masz domek i czy wogule grasz w adopt me? bardzo lubie w to grac
spoko gra lubię io i fainy artykuł powinieneś dostać 2000 kamieni dusz bo superowy mega turbo mega artykuł gratulacie