Nie wiem kogo kupic. Vel'koza, Riven, Kennena, Orianne, Cassiopeie czy Aatroxa? Mozecie mi pomóc?
Zależy na jakiej linii grasz
polecam ci kupic kennena duzy dmg w walkach drużynowych kosi wszyskich
Wszystkie te postacie są bardzo trudne jednak polecam Ci wybrać Orianne, ponieważ postać ta bardzo dobrze umie się wybronić jest doskonała w późnych fazach gry.Sęk w tym że musisz mieć podzielną uwagę
Moim zdaniem Riven oczywiście jak chcesz ją masterować
Zniszczysz nią każdego jeśli ogarniesz combosy.Można ją grać Topa i Jungle(mniej znane ale op)
Riven jeśli chcesz masterować , musiał byś ogarnąć combo .Grana na topie i jg(mniej znana opcja)
Zależy na jakiej lini grasz ale ja bym kupił Orianne duży dmg dobre r oraz jak ją ogarniesz to potrafi skosić każdego. Można też Riven bardzo dobra na topie ale trzeba ogarnąć comba itd.
Jak jestes w gold/silver to kennen
Bardzo dobra jest Ahri i Akali
To zależy bo jak lubisz grać teamfigtowo to orianne lub kennena bo to są postacie pod teamcomba kennena może ci wygrać grę podczas 2/3 teamfigtowo to jest ok.2k golda. A orianna też spx Z miss yasuo i
Kennnen albo Cassiopeia, dobre dmg, pod tf'y trochę lepszy Kennen, ale Cassio też ma mocne ulti i duży dmg.
Podaj na czym grasz, a tak to polecam yasuo postać trochę trudna ale jak nauczysz się nią dobrze grać to będziesz nie do zatrzymania :)
Tak w sumie zależy od stylu gry :D ja mainuje Kennena więc grzechem było by go ci nie poradzić dobry Top Mid w zasadzie nie ma lini gdzie byś niem nie poszedł ja nawet supp i adc nim chodze
Ori i vel'koz fajnie sprawują się w walce 5 na 5 dużą przewagę potrafią zrobić
Ogarnięta riven robi wszystko mozesz zobaczyć np BoxBox na YT jak nią gra bedziesz wiedział o co mi chodzi
Polecam vel'koza i riven. dla mnie bardzo silne picki.