A! Właśnie sobie przypomniałem że nie powiedziałem nic o crewmatach. Podzielę impostora i crewmatów na dwie grupy. Pierwsza:9,8,7 crewmatów zależnie od liczby impostorów wybranych w grze. Druga:1,2,3 zależnie od rodzaju gry. Oto co robi impostor: Ma za zadanie zabić wszystkich crewmatów, może w tym celu używać sabotażu który zmusza crewmatów do przestania robienia tasków i to również okazja dla impostora ponieważ może kogoś zabić. Może również
wskoczyć do wentylacji, wyskoczyć, zabić i wskoczyć jest to również szybkie przemieszczanie się czyli pomoc w oddalaniu się od ciała. Oto co robi crewmat: Ma za zadanie ukończyć wszystkie taski i znaleźć impostora oraz wyrzucić go ze statku. Nie, nie mówię że on może wyrzucić impostora w każdej chwili. Musi na niego(impostora) zagłosować większość crewmatów w emergency meeting lub report. Są to dwa rodzaje spotkania wszystkich graczy w jednym miejscu i głosowania kogo wyrzucić. Podczas jednego takiego spotkania mogą wyrzucić zarówno impostora jak i crewmata lecz mogą nie wyrzucić żadnego. Rodzaje sabotażów: O2,Reaktor,Elektryk i łączność. Impostor może również zamykać drzwi. Używa tego gdy crewmat który widział jak wentuje lub zabił chce zgłosić ciało lub zrobić spotkanie. Są trzy mapy: statek w kosmosie,statek w powietrzu i ziemia nieco zniszczona. Wszystke różnią się rozkładem tasków,ventów,drzwi i pomieszczeniami oraz korytarzy. Skiny mogą być koloru: Biały,szary,czarny,brązowy,pomarańczowy,Żółty,czerwony,cyjanowy,granatowy,fioletowy,jasnozielony,ciemnozielony. Można nosić równie dodatki do ciałą takie jak: Zwierzak,czapka,koszula.Takie dodatki jak ekskluzywne czapki, zwierzaki i koszule są kupowane za prawdziwe pieniądze. Jest także wiele rodzajów morderstw: Przebicie językiem,atak nożem,pięść i pistolet, odcięcie listka itp.
Fajny opis a w dodadku bardxo fajny art
Zdjęcie mogłyby być lepszę :o
koks minecraft i koks artykuł polecam!
:grinning::smiley:
pomogło mi chociaż wiem co to minecraft ale niektórych rzeczy nie wiedziałem
ale fajny, ale polecam nic
fajna gierka na budowanie i wiele wiele innych żeczy
spoko opis i spoczko gierka
Naprawdę super artykuł :D
w porządku artykuł, pomocny
SCREEN dziwny ale aartkuł ogólnie się mi podobAŁ
Gotowi na układanie klocków na małym i dużym ekranie?