Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Pewnie każdy z was zastanawiał się jak urozmaicić swoją rozgrywkę w trybie budowania jak i życia. Oto przychodzę wam z pomocą.
Przedstawiam wam kody do ts4, które musisz znać!
Na początku musimy otworzyć konsolę do wpisywania kodów, ale słuchajcie to jest prościzna!
Na komputerach PC należy wcisnąć na klawiaturze: Ctrl + Shift + C, natomiast w przypadku Maca: Cmnd+Shift+C.
Od razu po włączeniu konsoli należy wpisać kod: testingcheats true
Zacznijmy od podstawowych kodów !
Teraz są to kody na simoleony, czyli wirtualną walutę, którą posługujemy się w grze.
JA OSOBIŚCIE NAJBARDZIEJ POLECAM KOD: money [liczba simoleonów, którą chcemy mieć na naszym koncie]
*najwięcej to 9999999*
Dowolny poziom umiejętności
Po wejściu w tryb testowy, skorzystaj z poniższego schematu kodu:
W miejscu [nazwa_umiejętności] wpisz:
Major_Fishing - wędkarstwo
Major_Mischief - złośliwość
Major_Guitar - gitara
Major_Reaping - koszenie
Major_Programming - Programowanie
Major_Gardening - ogrodnictwo
Major_GourmetCooking - wykwintne gotowanie
Major_Comedy - umiejętności komediowe