W którym miejscu zrobić zrzut ekranu 1 zadania?
przylaczam sie do pytania
już znalazłem. w medalach pojawi się po prosu 15/100 i wtedy robisz skrina.
zrobiłem tak, ale mi nie zaakceptowali :(
wysłałem jeszcze raz w troche lepszej jakosci, moze teraz zaakceptują
Jak ci nie akcpetuja musisz napisac do supportu mi kazdy akcpetowali po napisaniu do nich
jak nie zaakceptują to do nich napisze
ja wrzuciłem wczoraj wieczorem zrzut i jeszcze nie zaakceptowali
Mi odrzucili już czwarty raz a na pewno wysyłam to o co proszą, w dobrej jakości...
czekam na odzew od supportu, na razie słabo to wygląda jeżeli z każdym zadaniem trzeba z osobna do supportu pisać i czekać na odpowiedź
U mnie nadal jeszcze nie zweryfikowali, troche długo, już mógłbym robić kolejne zadanie...
i odrzucili. gdzie napisać do supportu?
I jak bo nie wiem czy zaczynać jak nie zaliczają zadania?
Odrzucają, ale jak napiszecie do supportu (Misty) to będzie git, od razu mi zaakceptowali tylko trzeba poczekać aż ktoś się tym zajmie
bot sprawdzający często odrzuca dobre screeny, trzeba się nieraz dobijać. kontakt do supportu przez Misty: mam problem ze stroną-->problem techniczny--> inne
a gdzie tak dokładnie zrobić screena?
gdzie tżeba zrobić zdiencie ekranu. pomocy
Klikasz w swój profil czyli tam gdziejest twój portet twój poziom oraz ilość expa.
-->Następnie pojawi się belka z opcjami domyślnie jest ustawiona na briefieng zmieniasz na medals.
-->Następnie po lewej stronie zmieniasz z Raids na mission
-->przez co zobaczysz po prawej stronie ekranu trofeum Winners II gdzie będzie podane ile razy wygrałeś na 100 wygranych za które otzymasz te trofeum np. 10/100
Zauważyłem że zrzutu ekranu nie udaje się zrobić w trybie pełnoekranowym, pomaga na zmianę na tryb w oknie
Zrobiłem zrzut według zaleceń, ale zadanie odrzucone
Ile czasu zajmuje zrobienie 1 zadania?