Na ile oceniacie tą grę od 0 do 10 ?
8 na 10 mi się podoba nie wiem jak innym
lubie xdd ale koty boki love
moja ocena to 9k9lo 9/10 pobierz n8ebjet idealna
Dla mnie MOCNE 9na10:heart_eyes:
pamiętam że kiedyś w to grałam i nawet fajne było xd
jak chcesz ocene to przeczytaj Komentarze, opinie i oceny do gry Rail Nation a nie
dobra gra dla fanów gier zarządania na przgladarkę która jest ciekawa, taki mandżer kolejnictwa
Okazało się, że w Chinach gra okazała się bestsellerem jak i na całym świecie. Ludzie kupowali grę z prostego powodu. Posłużę się teraz cytatem z tweetera studia Ndemic Creations: „ludzie szukają wiedzy na temat chorób i ich rozprzestrzeniania, aby zrozumieć złożoność rozległych epidemii”. Oczywiście zgadzam się z tym zdaniem, ale czy naprawdę ludzie chcą sprawdzić jaka będzie przyszłość. Patrząc na świat z góry (z perspektywy mapy) bardzo przypomina nam to właśnie tą grę.
Jednak producenci napotkali pewne problemy:
-Produkcja opowiadająca o mechanizmach rozprzestrzeniania się chorób musiała chwycić w obecnym czasie. Wybuch epidemii koronawirusa wpłynął na popularność gry tak, że gracze tak intensywnie wchodzili na stronę producenta, że serwery nie wytrzymały i czasowo witryna była niedostępna.
-Gra stała się nielegalna w Chinach za niewłaściwe treści. Oczywiście chodzi o koronawirusa. Chiny to właśnie kraj, w którym zainteresowanie grą najbardziej wzrosło. gierka spoko polecam 7/10 ;)
Mam nadzieję, że wyjaśniłem wam przyczyny popularności tej gry. Kiedy zaczynamy grę otrzymujemy komunikat, że gra plague inc. jest symulatorem i pomyślmy co stałoby się w rzeczywistości. Świat realny różni się od gry, bo gdy zderzymy się z rzeczywistością nie wiemy jak się zachowamy. Pandemia koronawirusa to poważny problem. Musimy zdać sobie z tego sprawę i nie bagatelizować tak poważnego problemu. Dziękuję za uwagę.
Fajne, ale Locomotion nic nie przebije i to dłuuugo długo nic (wiem, że to nie www, ale gierka super).
Co do przeglądarkowej, to męczę na facebook'u Trainstation.
Chociaż jak już się ma ku 250 lvl i wyżej to jest lipa, a początek końca zaczyna się przy 200 lvl. Niby tutaj się rozwija wszystko szybko i epicko, a tutaj zaraz się ma wszystko, surowców nie brakuje ani kasy, tylko lvl do następnych pierdół (pociągi, rozbudowy, budynki). Ogólnie powyżej 200 lvl jest słabe urozmaicenie i budynki są fhust drogie,a mało dają pasażerów (wiem, że ładnie wyglądają, ale koszty są bardzo nieproporcjonalne do poprzednich).
5/10