wole tu i na bana pel morze tam soł
https://www.roblox.com/catalog/6876023365/tails-fox
Ja nie tylko na gamehag, bo były też w google play pewne aplikacje wypłacające robuxy za oglądanie reklam ale te już niestety nie działają.
Tak między innymi na gamehag ( ̄︶ ̄)
Dzięki gamehagowi istnieja ale tak to nie, mam na myśli generatory itp.
tak istnieją , można tu i na apkach na tel ale tam 1 robuxa zarabia sie 5h XDDD
tak są np. taki gamehag :)
Nie ma darmowych robuxów nawet tutaj bo tutaj musisz grać żeby dostać więć nie płacisz pięniedzmi, lecz czasem
Mozna stworzyć tryb, koszulke i tutaj tez mozesz zdobyc jakies robuxy
oczywiście! np tutaj na gamehagu
albo (sorry za promo lol) rblx land albo ewentualnie gemsloot
istnieją ja w piątek dostane 25 robuxuw
tak mozna miec darmowe robux ale lepiej tylko z zaufanych stronek
Tak. Ale jedynie na gamehagu. Generatory nie działają bo po pierwsze większość z nich albo cię prosi o hasło (Wtedy zalogują się na twoje konto i zmienią hasło i gmail żebyś nie mógł się zalogować) albo prosi ciebie żeby pójść na jakąś stronkę i wpisać info np jak imię nazwisko, gmail i adress (Nie można ufać w stronki takie jak te. Pamiętajcie żeby nie dawać swojich info dla obcym). Albo też proszą żeby wysłać smsa do ich numeru. Ale wtedy będą naliczane opłaty. Lecz na gamehagu napewno możnaa dostać robuxy. Mam nadzieję że pomogłam i życzę każdemu kto tutaj czyta ten komentarz dobrego i bezpiecznego dnia! :)
Tak, dzięki aplikacji gamehag każdy może mieć darmowe robuxy, więc to jest bardzo fajne jeśli ktoś chce mieć robux, alle nie może kupić :) polecam i pozdrawiam