W moim przypadku to Gnar na topie :)
nie mam ulubionegop bo w to nie gram xd
zed zbieram na skina do niego
urgot, mechanika buffy oraz ult. Najbardziej satysfakcjonujące jest "zjedzenie" nafeedowanego przeciwnika eRką
Też Gnarr na topie (aktualny main ;D), Nidalee jg/mid, Lux supp, Ashe i Sivir adc
Niestety grałem prawie wszystkimi postaciami i nie znalazlem swojego OTP, którym granie cały czas sprawiało by mi przyjemność. Postacie nudzą mi się dosyć szybko ale tak to moja ulubiona postać to Yorick a na drugim miejscu Bard i na 3 Twitch.
Darius, garen i malphite na mid kata
Wukong albo Jhin albo Master Yi wszyscy są fajni także jak ktoś nie grał to bardzo serdecznie polecam
Niestety grałem prawie wszystkimi postaciami i nie znalazlem swojego OTP, którym granie cały czas sprawiało by mi przyjemność. Postacie nudzą mi się dosyć szybko ale tak to moja ulubiona postać to Yorick a na drugim miejscu Bard i na 3 Twitch.
Niestety grałem prawie wszystkimi postaciami i nie znalazlem swojego OTP, którym granie cały czas sprawiało by mi przyjemność. Postacie nudzą mi się dosyć szybko ale tak to moja ulubiona postać to Yorick a na drugim miejscu Bard i na 3 Twitch.ddddddddddddddddddddddddd
Kayn na jg, a na suppie Pyke i Thresh :>
Mainuje topa tak więc moje trio to darius garen i malphite
mojimi ulubionymi czempionami są teemo soraka jinx janna i ahri
Z racji tego że gram zazwyczaj na jg to Lee sin
moim ulubionymi to Rakan , Alistar i Morgana