jeszcze nie grałem ale niby z tydzień schodzi
najlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje radenajlepsza gra trzeba sie nameczyc ale super sie walczy i uwielbiam postacie są urocze i mega fajne i super i robią akadamie np poziomu 2 potwor jest trudny ale daje rade
no nie wiem co powiedzieć o tym
polecam na tej grze spędziłem tyle czasu że mogę innym polecić. ta gra jest jedną z moich ulubiony gier lecz teraz gram w inne gry np:tf2 lub roblox ale jeśli ktoś chce grać w tę grę took bo polecam..
This is the best game ever i play this game everyday!!
tak ja bym polecił fajna gra
tak ja bym polecił fajna gra