aPpiloLspotterka [chyba najdłuższa wiadomość jaka do tej pory do nas dotarła]: Wczoraj na przystanku Żeglarska w stronę centrum około godziny 21 dwóch mężczyzn oraz kobieta awanturowali się i zachowywali w sposób bardzo agresywny. Już zbliżając się do przystanku widać było, jak rozjuszona kobieta wymierza ciosy jednemu z mężczyzn, który próbuje je omijać. Wybiegali oni na ulicę w czasie kłótni, samochody trąbiły próbując ich ominąć, słychać było krzyki i przekleństwa. Na przystanku było dużo osób oczekujących na autobus, wśród Nich Pani z malutkim dzieckiem w wózeczku czy około 11-letnia dziewczynka w pobliżu, która instynktownie przybliżyła się do matki, kiedy bijący się przemieszczali się z miejsca na miejsce. Matka oraz dzieci stały zaraz obok ściany przystanku. Słychać było rozmowy niezbyt przejętych tym gwałtownym zachowaniem osób, które zachowały się, jakby nic się nie wydarzyło. W pewnym momencie przystanek zatrząsł się od naporu osób, które kłóciły się. Stało się to bardzo blisko Pani z wózkiem oraz dziewczynki stojącej obok Niej. Awanturująca kobieta wyglądałam, jakby straciła wszelkie hamulce. Mężczyźni byli bez koszulki. Widać było, że byli dobrze zbudowani. Byli doprowadzeni do granicy wytrzymałości i powoli przestawali się hamować. Nie wiadomo, czego dokładnie dotyczyła kłótnia, ale była tak gwałtowna, że nie wiadomo, co się może zaraz wydarzyć. W pewnym momencie nadjechał długo oczekiwany autobus. Wszyscy zaczęli spieszyć się do wejścia. Wsiadając usłyszałam głos Pani będącej matką niemowlaka. Zwróciła się ona do małej dziewczynki mówiąc: nie martw się, nie zostawię Cię tutaj samej. Powiedziałam do Niej: Niech Pani lepiej weźmie swoje dzieci i wsiądzie do autobusu z Nami. Kiedy drzwi się zamykały, usłyszałam odpowiedź: to nie jest moje dziecko.. To nie jest moje dziecko..
Do teraz nie mogę sobie wybaczyć, że zamiast posłuchać impulsu i nacisnąć guzik stop, wysiąść, pozwoliłam, żeby autobus odjechał. Byłam pewna, że przestraszona jedenastolatka jest có
wejdż w jak to działa i tutorial masz wszyskto i to mniej niż 10 minut
Po prostu grać w gry najbardziej opłacalne
pisz na forum bardzo dużo to będzie kolejny poziom
pisz na forum bardzo dużo to będzie kolejny poziom
kiedyś na pewno skorzystam
Odpowiadan na komentarze tak jak ja teraz
ło dzienki bardzo mi pomogłeś
ludzie nie piszcie komentarzy typu "trzeba grać w gry" bo jemu/jej chodzi o grę Lords Mobile a nie o gamehaga