weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eyeuzgdgeisgxvsuagzvsusvsv dushsvusdgsywgsvdvdyveveuedgheuebsgdeshgrgrudbebeushxbdbdbhxvshduxvxvdhsygwevvxgxgsvsvxgxvdvhsxyvshxydbebdhxhvehxhvsuywvehduxveidigvbbeugvvduu uehehidhdbeududhdbeudu
Uwaga, zgłaszam spamowe komentarze :)
Oczywiście nie wszytko stracone. Może znajdzie sie "wybawca" i stworzy prywatny serwer. Sam artykuł ciekawy i raczej dobrze napisany. Może zainteresować nawet kogoś, kto nigdy nie grał w daną grę ( jak mnie).
wydłam na boonie planet 6 złoty :'3 ale sie o nie nie kłuciłm bo to tylko 6 zł :'3 miałam 41 level :c to smutne że już t6ego n ie ma :'3
To forum a nie artykułyTo forum a nie artykuły
To forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykuły
To forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykuły
To forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykuły
To forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykuły
To forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykułyTo forum a nie artykuły
beka w końcu coś dobrego dla ludzkości
pierwsze słysze, i tak w to nie grałem xDD
to dobrze , dziwne ze tak pozno tak dobra decyzje podjeli
Szkoda bardzo bo grałosię kiedyś
Może i małe zyski ale no sami tak zdecydowali że na bonnie użytkownicy będą dostawać za darmo tam kryształy ;/
Bardzo lubiłam te gre chodz bardziej lubie MSP to jednak lubiałam ja bardziej niz BSP czy MSP2. Moze i nie wchodziłam na tą gre przez kilka miesięcy ponieważ sie wciągnęłam w MSP czy nie miałam czasu nawet i na to ale pamiętałam o niej i 5 dni przed usunięciem chciałam do niej wrócić....
bsp to była fajna gra :c szkoda że ją usuneli :c
w sumie to mniej dzieci będzie przeklinać na necie