sirigaya mam tak samo juz 2 konto próbuje jak teraz mi znowu powiedzą to samo, to sie zdenerwuję
Tylko mi długo zajmuje weryfikacja? ludzie mówią że 10 min I już a ja muszę bardzo długo czekać :nerd: za powód bardzo podziękuje
Nie, nie tylko Ty. Jest to dziwna rozbieżność w przypadku oceniania przez automat...
czemu nie przyujmuja screenow ? i usuneli zadania ? patologia
Zadania wrócą mi zaliczyli za drugim razem
Z tą grą to jakaś farsa, nie doczekałem się jeszcze odpowiedzi na pierwsze odrzucenie przy pierwszym włączeniu zadań, a w między czasie zdążyli je włączyć i znów wyłączyć... odpowiedzi nadal nie ma -.-
Może i wrócą, ale czas i nerwy lecą xd
A ze skrzynią eventową to już się pożegnałem :P w takim tempie nie ma szans zrobić w 2 dni wszystkich, jak po 3 dniach nie mam żadnego :/
fajna, i prosta gra, bardzo szybko robiłam zadania, ale mi nie zaakceptowali:( tylko dlatego że inaczej się nazwałam, bo nie mogłam normalnie się nazwać, gdyż wyskakiwał mi błąd
rejestruje się przez linka i chlopy mi odrzucaja zadanie bo nie zalozylem nowego konta niezła patola :)
napiszcie wszyscy do misty to może się ogarną wkoncu
Wam też nie zalicza 1 zadania?
Że jest przez stare konto?
Gdzie jest przez nowe
nie zalicza mi zadania wtf
pewnie ci od gry załapali że za łatwo pieniądze rozdają i się teraz migają, przecież te zadania były śmiesznie proste jak na przyznawane kd. teraz link do gry w ogóle nie działa i przekierowuje na główną gamehaga. jeśli komuś z was Misty zaliczy to niezaliczonezadanie to dajcie znać.
a są wgl zadania? bo mi się nie pokzują żadne
Ja czekam zazwyczaj godzine lub dwie
czekam już 10 godzin na zaliczenie 1 zadania no bez przesady :clown: