Cześć. Ma ktoś jakieś rady jak szybko wbic 11 lvl zamku? Pozdrawiam
miec pare w...... xd ja dolaczylem do gildi i ulepszam wszystkie rzeczy po kolei i zamek dzis 3 dzien grania i dzis chce 9 poziom zamku wbic i robie jak najszybciej bo robie to do kamieni dusz xd
Słuchajcie....
1.Szukacie dobrej gildii
2.Szkolicie oddziały ale też ulepszacie farmę
3.Wysyłacie oddziały eskloracyjne
4. Używacie i zbieracie przyśpieszenia.
5.Ja wbiłem 11 lvl zamku w 4 dni ale trzeba długo czekać na kamienie dusz a chciałem otworzyć skrzynie wiosenne ale nie wiem czy się doczekam
Mam nadzieję że mam pomogłem troche jakby by jakieś pytania jeszcze to piszcie :)
mi to zajelo z 6dni , trzeba miec dobra gildie
ja polecam dojść do gildi ja tak mam juz ubgradowany zamek na 11 poziom w 4 dni
ja zaatakowałem tego potwora 2 poziomu to mi nic nie dało
Poprostu grać xD No i trzeba mieć dobrą gilde. Ja właśnie już niedługo będę mieć 10 poziom zamku. Ale czekanie to jakaś masakra. muszę czekać 16h xD
gram chyba tydzień i mam już 10 lvl
i polecam mieć dobrą glidię. Zapraszam do blue flower
JA POLECAM KUPIĆ KRYSZTAŁY I ULEPSZAĆ SZYSKO
chyba mi tylko tak długo schodzi z tą grą ja już tak 2tydzień? xD
Aaaa nie wiem aaaaaa pisze by miec punkty aaaaaa co cie to XD
No graj. Nie wiem jak zrobić to szybciej, ale jak każdy musisz poświęcić czasu :)
Nah ja kupiłem ofertę za 2 zł i wszystko upgradowalem na pod zamek i jak dziś pisze mam już 10 poziom zamku w jeden dzień więc wystarczy na początku te mało czasowe budowy przeczekać i już
ja już to robię z gdzieś tak 18 dzień a więc sie nie przejmuj xD:joy:
ja chyba też będę to robił bo wydaje się proste(⌐■_■)
a pytanko mam, w poleceniu pisze żeby potwierdzić e-mail, a powie mi ktoś jak? bo jedyne co znalazłam do potwierdzenia to konto google i nie wiem czy mi to zaliczy teraz.
Mi to zajęło dokładnie 2 dni. Kamienie dusz dostałem po paru sekundach. Pierwsze co, to dołączysz do gildii. Wszystkie talenty i badania ładujesz w prędkość budowy. Rób misje z boostem na wydarzeniach
Ja zacząłem dziś rano grać i aktualnie mam lvl 9 xD
generalnie długo się czeka na wybudowanie czegoś więc znaleźć gildie i rozbudowywać