A czemu by nie spróbować xd.
nie grałam w nią bo nie lubie tego typu gier XD ale jak komuś sie podoba to nie mam nic przeciwko
zagraj spróbój i walcz spoko gierka
Terraria jest to gra typu sandbox, w której możemy wykonywać mnóstwo interakcji ze światem. Możemy budować, walczyć z potworami i z bossami, eksplorować podziemia i badać świat. Gra niestety także jest płatna, kosztuje ona 23,99zł, ale tak jak w przypadku innych gier warto ją kupić, ponieważ jest bardzo wciągająca i ma wiele do zaoferowania dla kupującego. W tą grę zagrać możesz samemu, ale i ze swoim znajomymi. W grze nie występują mikropłatności, dlatego po zakupie gry możemy cieszyć się z rozgrywki całkowicie za darmo. to my polacy xd pozdro dla Psycho Couple żart xd naraziwm elo xd serio ty sie jescze pytasz! gamehag daci mozliwosc takiej dobrej gry i ty sie pytasz czy grac?! gra odrazu! Moim zdaniem warto zagrać, fajna gierka i dużo KD A czemu by nie spróbować xd xd
zagrać czy nie zagrać oto jest pytanie!
Fajna gra, nie nudzi (przynajmnie w moim przypadku) się szybko, dużo KD się dostaje, więc same plusy ;)
polecam bardzo fajna gra a w szczegulnosxci dla milosnikow motoryzacjii
dobra gierka więc graj ile wlizie
zagraj tylko uprzedzam że jak się wciągnie za bardzo to wpadnie się w patologiczną relację uwielbiania i nienawidzenia tej gry jednocześnie (biedny ja:cry:), ale gra się dalej XD
Na wyższych erach idzie dostać raka ale na niższych jest spoko to też zależy co wolisz samoloty czy czołgi mnie osobiście nudzą bitwy lotnicze więc po paru bitwach czołgowych lecę polatać
;polecam zaczynałem od czołdów a teraz tylko okręty.najtrudniej ale fun największy
Jeśli nie przeszkadza ci grind, to gra jest w porządku. Różni ludzie mają różne zdania ale mi akurat się spodobała i mam już 3k godzin.
war thunder to super gra , lepsza od wot-a
GRAJ GRAJ GRAJ z czasem spodoba ci się coraz bardziej
To jest wręcz idealny symulator pola walki! Graj graj!
ogółem gra sama w sobie jest całkiem fajnie zrobiona. częste updaty (1-2 w miesiącu) a także nie trzeba mieć wybitnego sprzętu by sobie pograć. na zabicie czasu fajna a modele pojazdów dobrze udekorowane. jedyny minus jest taki. że czasami można spotkać w czołgu z 2 wojny światowej czołg powojenny (ja grając moim IS'em-2 stale spotykam RU251 lub M41A1 walker bulldog). pojazdów jest pod dostatkiem. minusy tej gry są takie: od czasu do czasu doświadczeni gracze na niskich poziomach, średni design map, nie które pojazdy niezbalansowane lub zbyt mocne na ich BR (Sherman na BR 3.3 jest nieprzbijalny dla takiego PZ.III L, potrzeba długiego grindu w pojazdach wysokiego poziomu. trochę trudny do zrozumiena samouczek.