Jakaś fabuła? Jak oceniacie grafikę? Wciąga? Szybko wbija się levele? ;p
Nie ma fabuły. Grafika taka średnia ale da sie grać. Wciąga. level? nie pamiętam XD
Ciągnie dużo kasy ale polecam gierke , bardzo fajna, grafika spodoba się każdemu dzieciakowi ;)
Kiedyś gra była free to play, lecz się zmieniła 360 stopni, aby wejść na mapę musisz zapłacić, grafika uboga, ale mi bardzo przypadła do gustu.
Jest to gra w której najważniejsze jest wzniesienie się do boatera szkoły magii Kruczy Gaj i położenie kres złu zagrażającemu całemu światu Spirali. Tak w skrócie ^^
Kiedyś faktycznie grało się w to za darmo, ale żeby płacić za wejście na mapę? Aż tak im na kasie zależy? Btw. walki mogą się znudzić po jakimś czasie, szczególnie kiedy bijesz całą lokację z expa. :D
Fabuła bardzo prosta, a grafika przyjemna dla oka.Mnie gra bardzo wciągnęła a level nabija się całkiem szybko ;)
Wykonujesz różne zadania, jesteś czarodziejem i walczysz zaklęciami
teraz nieoplaca sie grac w to poniewaz jak wbijesz 27level niema naczym expix i musisz kupic konto premiem i to jest glupie
fabuła:
Z tego co pamiętam nasz kochany Profesorek Drake poprosil dyrektora o pomoc w ożywieniu żonki. Gdy ten się nie zgodził, Meli wpadł w szał i zaczął terroryzować miasto. Następnie zaczął s
Niestety P2W. Nie polecam.
Nie ma fabuły . Nie polecam :)
Duża fabuła ,dużo misji pobocznych ogółem w luj walk :] , według mnie gra jest fajna i opłaca się grać w nią:]
Gra jest bardzo fajna ale niestety by odblokować wiele rzeczy trzeba płacić :/