jeżeli widzisz że gdzieś są "darmowe" robuxy jest to oszustwo i więcej na tym stracisz niż zyskasz. Takie strony z "darmowymi" robuxami najprawdopodobniej bęą próbowały wyłudzić dane lub ułatwić włamanie na twoje konto. Może być też tak że trafisz na wirusa i wtedy masz kilka opcji: albo rozwali ci kompa/telefon/konsole albo wykradnie wszystkie hasła do wszystkiego
Hej, a po co jest Gamehag? Jeśli korzystasz z generatorów to to ci subuje stronę i zabiera pieniądze z telefonu
Gamehag jest ok,to nie jest scam , nie oplaca sie otwierac skrzyn jeski sie malo robi zadan z gier.
Moge dac linki na strony gdzie sie zarabia darmowe robuxy i to nie jest scam
Gamehag jest ok,to nie jest scam , nie oplaca sie otwierac skrzyn jeski sie malo robi zadan z gier.
Moge dac linki na strony gdzie sie zarabia darmowe robuxy i to nie jest scam:
https://rblx.land?r=16109555957985
https://oprewards.com/?r=5022939
lubie game hag bo kupłam sobie sc do sso
Darmowe robuxy istnieją i to nie tylko na gamehagu jeżeli strona oczekuje smsów w celach weryfikacji bądź hasła oraz loginu do konta jest to fake jednak istnieją takie strony jak rbxland bądź coś podobnego działa to na zasadzie oglądania reklam i robienia zadań tak jak na gamehagu np. za granie dostajesz 100robux a za ankiete 5 i żeby takie robuxy otrzymać trzeba wejść na grupe danej strony
Gamehag daje darmowe robuxy za granie w swoje ulubione gry :D
na tej stronie dzialaja robuxy
TaK na gamehag polecam dużo robux zarobiłem
Czemu pytasz o robuxy na wt kidziku mały 5letni
Na gamehagu mozna za darmo
Na gamehagu mozna za darmo
sa jesli zabierzasz karte kredytowa mamy i zaplacisz to masz za free robuxy poniewaz to twoja mama placi a nie ty ale nie polecam bo mozesz dostac kare i se nie pograsz i tvn Pnś dziendobry tvn bedzie miec z cb kontent dziekije za wysluchanie
nie to nie scam wystarczy mieć 3 pozim i klejnoty
Są sposoby na darmowe robuxy i nie jest to jedynie gamehag, ale napewno nie ufajcie gdy chcą hasło lub sms-y. Sprawdzcie wyszukiwania takie jak na przykład: "robux from offers"
W Warthunder nie ma żadnych bobuksów a tym bardziej za darmo :) :) :)
Nie ma darmowych to są stronki oszustów
naa gamehag masz za darmo a pozatym czemu piszesz to na war thunder XD
ja mam na game chagu 200 robux i daje sobie na konto
Darmowe robuxy istnieją i to nie tylko na gamehagu jeżeli strona oczekuje smsów w celach weryfikacji bądź hasła oraz loginu do konta jest to fake jednak istnieją takie strony jak rbxland bądź coś podobnego działa to na zasadzie oglądania reklam i robienia zadań tak jak na gamehagu np. za granie dostajesz 100robux a za ankiete 5 i żeby takie robuxy otrzymać trzeba wejść na grupe danej strony i przez gry można zdobyć rb