ja mam 11% brakuje mi 89% jak źle to napisałem to znaczy ze nie umiem polskiego:grinning:
brakuje mi 98% czyli mam 2% levela. Jak piszę komentarze to mi nie dodaje.
ja mam już. Napiszę coś długiego by był Exp i KD. Jak to jest być skrybą. Dobrze? Wie Pan, moim zdaniem to nie ma tak że dobrze, albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć co cenie w życiu najbardziej
powiedział bym że ludzi. Ludzi którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i co ciekawe to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to że gdy
Wyznajemy pewne emocje z pozoru uniwersalne bywa że nie znajdujemy zrozumienia które pomaga nam się rozwijać. Ja miałem szczęście by tak rzec ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu. Dziękuję mu.
Życie to śpiew. Życie to taniec. Życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo. Ale jak Ty to robisz? Skąd czepiesz te radość? A ja odpowiadam że to proste. To umiłowanie życia. To właśnie ono
sprawia że dzisiaj buduje maszyny A jutro kto wie? Dlaczego by nie? Oddam się pracy społecznej i będę ot choćby sądzić no ten. Marchew.
czekam tera na robux czest rzeby go kupic