Nie lecz moje koleżanki dostały i mega było im przukro mi pewnie tez było by przykro bo am dużo w frach i wogle
Dostałem kiedyś bana za hakowanie niby ale gdy w mimic chapter 1 book 2 ktoś mnie uzdrawiał przeszłem przez ściane
ja nie miałem bana na robloxie i nie chciał bym mieć lecz miałem dwa ostrzeżenia. Ja jak jóż napisałem nie miałem ale mój kumpel miał za bycie toxic.
ja nie miałem bana na robloxie i nie chciał bym mieć lecz miałem dwa ostrzeżenia. Ja jak jóż napisałem nie miałem ale mój kumpel miał za bycie toxic.
jeszcze nie ale zawsze może się to zminić xD
dostalem bana raz kompletnie bez powodu. nie mialem wtedy co robic ☹
tak i przez to mam zbanowane knt na zawsze lol
Ja tak Ale już spróbuje nie
nigdy bana nie dostalem hoć trudno nie jest
nie ale mam kilku znajomych co dostało
nie, ale mam aż dwa ostrzeżenia za przeklinanie i się boję że znowu dostanę i będę miała banika na zawsze ):
ja dostałem za wyzywanie ludzi lol
tak na 7 dni przez toksyczne dziecko na car crasher 2
ja dostałem pare razy. Rekord to tydzień czasu
Nie dostałem ale dano mi ostrzeżenie-
Chyba nie, ale nie jestem pewna, bo przez jakiś czas nie mogłam się zalogować na konto, mimo iż wpisywałam dobre hasło.
ja raz za cheaty i na 2 koncie za wulgaryzmy
dostałem bana na 7 dni bo jakaś grupa dzieci mnie zgłosiła za 100 razy
ja dostalem kiedys warna za przeklinanie po polsku XDD. Najciekawsze bylo to,ze te przeklenstwa zamienialy sie na hashtagi ciekawe jak oni to wykryli:thinking:
nie ale Warna dostałem za spam xd
dostałem dużo razy ale nie trzeba czekać wystarczy kliknąć że się poprawię. zawsze to samo xd