Czasem streamy na twitchu oglądam.
Cześć. Wszystkie moje zadania z gier na tej stronie są po kilkunastu mnutach odrzucane (domyślam się, że jest to automatyczne). Dopiero jak napiszę do supportu to oni muszą odręcznie je zaakceptować. Jest to moje drugie konto (pierwsze usunąłem) i nie mam adblocka. Co zrobić?
A usuwałeś dane z przeglądarki?
Nic nie zrobisz, sama ekipa GH narzeka na bota sprawdzającego i prosi by w razie problemów pisać do nich.
@KiszonyJohny - teraz pytanie za sto punktów. Dlaczego usunąłeś pierwsze konto? Założyłem dwa po sobie i z drugiego w ogóle nie korzystałeś, czy też usunąłeś, bo np. skoćzyły Ci się zadania?
Usunąłeś po konsutlacji z działem wsparcia, czy sam z siebie?
Usunąłem, z tego powodu, że mialem problemy z robieniem zadań oraz wykrywało u mnie multikonto. Myślałem, że mogło to by pomóc.
Generalnie z tej przyczyny zadania mogą być odrzucane i dobrze, że usunąłeś konto. Aczkolwiek od razu uczulam, że konto na gamehag może być tylko jedno, nawet te usunięte.
Jak miałeś dwa konto powinieneś się skontaktować z działem w sparcia najszybciej jak to możliwe i opisać sytuację.
Generalnie, jeżeli do nich pisałeś, aby Ci zaakceptowali zadanie to być może to zweryfikowali, nie pozostaje Ci nic innego jak kontaktować się z działem wsparcia.
też kiedyś maiłem konto do którego nie pamiętam passów, a jakoś normalnie zalicza mi zadanka
Czy w nowej zakładce "sugestie" pomysły trzeba pisać po angielsku?
3 pozycje nad hydeparkiem.
dreen3 co to GH bo nie wiem
Domyślam się, że Gamehag ale nie jestem pewny
taj, miałem na myśli gamehag.
Czy tylko ja uważam, że robienie działu do propozycji na forum to był poroniony pomysł? mieszają się tam tematy ze wszystkich krajów a i tak nie można ich przeczytać bez zmiany języka. Dodatkowo już robo się tam wysyp spamu i tematów do spamowania.
Według mnie lepsza była opcja zgłaszania propozycji do misty.
@KiszonyJohny - tylko po angielsku.
@drenn3 - tego typu tematy (spam) będą na bieżąco usuwane.
Wiem mój drogi, że będą. Jednak nadal ciężko się tam odnaleźć i bez tego.
Wie ktoś z Was może o ile dłużej czeka się na nagrody, które w danym dniu są przecenione? Bo zastanawiam się ile będę czekał na PSC.
Na psc pewnie z tydzień lub dłużej poczekasz, tak obstawiam.
Chyba że akurat moderatorz/misty będą rozsyłać nagrody to możliwe że dostaniesz odrazu.
Ja dostałem po kilku godzinach.
Zamówiłem ostatnio dwa: jeden z cenę wyjściową wczoraj i drugi przeceniony dwa dni temu i ten za wyjściową dostałem dzisiaj. Nie spieszy mi się bardzo, po prostu jestem ciekawy
aa ja czekam na nagrode dla kolegi już około 4 godziny