15
0/160
Piovani
April 17, 2020 at 01:38 PM
Witajcie. Związku, że czasami mamy jakieś pytania a na forum jest taki bałagan, że ciężko co kolwiek wyszukać pomyslalam ze przyda sie tutaj taki temat. Grupa jest przejrzysta i posiada fajnych ogarnietych uzytkownikow, dlatego odpowiedź przez was udzielona na pewno bedzie rzeczową i konkretną.
Piovani
April 17, 2020 at 01:39 PM
Ja osobiście mam 2 pytania 1. Czy można gdzieś zmienic nick bo chciałabym to jakos zmienic ale nie wiem co jak i gdzie 2. Czy ma ktoś kwietniowy kod.
drenn3
April 17, 2020 at 03:14 PM
Jeśli chodzi o drugie pytanie to mam kod wiosenny: W3LC0M3-5PR!NG-GA oraz na 2020: M0B!L3-2020-GA. Na kwiecień nic nie ma obecnie.
Jeśli chodzi o pierwsze pytanie to tak, da się zmienić nick, nawet osoby z tej grupy to robiły. Niestety nie wiem gdzie tego dokonać.
5yerdg67rte
April 19, 2020 at 01:20 AM
Ile się czeka tutaj na paysafecard 20 zł ? Bo pisze, że 24h ale nie do końca wierzę w tak krótki czas. Na innej stronie czekałem tak może z miesiąc na taką samą nagrodę.
lilLAG
April 19, 2020 at 01:47 AM
Żeby zmienić nick wystarczy z prawej z trzech kropeczek wejść w ustawienia(lub z profilu w edytuj) i tam po lewej mamy nazwę użytkownika.
Co do paysafecard zamówiłam niedawno i przyszło w mniej niż pół godziny, czy tak jest zawsze nie wiem, to był mój pierwszy raz :3
drenn3
April 19, 2020 at 01:54 AM
Mój zamówiony psc 20 zł przyszedł po kilku dniach. Ale był w promocji -8% więc to pewnie dlatego. zzazwyczaj trwa to szybciej.
KappaHype
April 19, 2020 at 11:12 AM
@drenn3 - nie wolno zamieszczać kodów, które znajdują się w zakładce giveaway, ponieważ ich celem jest wynagrodzenie użytkowników za wykonanie zadań tam umieszczonych np. zaobserwowania na Twitterze, tego typu komentarze będą usuwane.
@Panach5 - nie ma z góry określonego terminu, w którym psc pojawia się na koncie. 24 godziny to czas, w którym zazwyczaj psc jest wysyłany i pojawia się na Twoim koncie, lecz przed wysłenim trzeba podjąć inne kroki jak przygotowanie zamówienia itp. Trzeba też zaznaczyć, że czas ten wydłuża się, gdy kodów nie ma na stanie i uzupełniają oni ich ilość. W każdym razie nagrody są dostarczane w ciągu 30 dni.
lilLAG
April 24, 2020 at 06:16 PM
Czy poza tą grupą istnieją tu jeszcze jakieś sensowne i nie kompletnie zapomniane?
drenn3
April 24, 2020 at 07:48 PM
Wątpię, ponieważ wcześniej niemożliwe było założenie grupy przez błąd strony. Dopiero po moim zgłoszeniu go naprawiono i stworzyłem tę grupę.
Można ewentualnie szukać kontaktu do "naczelny pisarz", który swego czasu zbierał ludzi do swoich znajomych by móc pisać z ogarniętymi ludźmi. To jednak było dawno i nie wiem czy wciąż jest aktywny.
lilLAG
April 24, 2020 at 09:02 PM
Szkoda że ludzie to teraz traktują jak zakładanie nowych wątków ^^;
Użytkownik mało aktywny, więc zgaduję że spóźniłam się na tę imprezę. Dzięki za odpowiedź mimo wszystko.
KiszonyJohny
April 28, 2020 at 03:37 PM
kto ostatecznie wypuszcza artykuł do wglądu publicznego
KiszonyJohny
April 28, 2020 at 03:45 PM
da się jeszcze zostać modem czy coś w tym stylu
KappaHype
April 28, 2020 at 04:04 PM
@KiszonyJohny - Moderator ostatecznie wypuszcza do wglądu. Nabór na moderatora był już jakiś czas temu, więc najlepiej napisać do działu wsparcia osobiście, że chcesz zostać moderatorem.
KiszonyJohny
April 28, 2020 at 04:08 PM
ok
scssoftware
April 28, 2020 at 04:50 PM
To ja mam pytanie, może trywialne czy jeśli np. napisałabym znajomemu artykuł i on ewentualnie poprawiłby ortografię i zgodziłbym się na jego opublikowanie na gamehag to czy jest takie coś zgodne z zasadami , czy nie?
lilLAG
April 28, 2020 at 04:58 PM
W sensie znajomy opublikowałby twój artykuł? Moralnie jest to niewłaściwe, jednak o ile artykuł zostałby opublikowany tylko tu przez niego to nie sądzę, żeby ktokolwiek był w stanie to zweryfikować.
Nie rób tak, sam sobie zarób kd.
scssoftware
April 28, 2020 at 05:05 PM
Dzięki za odpowiedź. Chociaż nie robiłbym tego za darmo bo piszę artykuły około 3 godziny.
KiszonyJohny
April 29, 2020 at 10:14 PM
Jakie w ogóle są kary za spam lub plagiat?
lilLAG
April 29, 2020 at 10:43 PM
Jeśli pytasz o to w związku z artykułami to chyba w ogóle nie ma. Co raz gdzieś widzę że odrzucono niesłusznie artykuł za spam/plagiat, ale jeszcze nie widziałam żeby ktoś przy tym narzekał na karę, tylko że musi wysłać po raz któryś.
Jeśli pytasz też o forum to tu jest jakieś info, szkoda że nie przypięte i prosto w twarz https://gamehag.com/pl/forum/t/58503-kary-zabieranie-expa-oraz-bany
KappaHype
April 30, 2020 at 10:23 PM
Za plagiat również są kary i to dość surowe.
KiszonyJohny
May 1, 2020 at 12:38 AM
Oby tak było, ale ludzie nie zdają sobie z tego sprawy za bardzo. Kopiują prace lub spamią myśląc, że dostaną za to KD.
drenn3
May 1, 2020 at 01:53 AM
Ja czekam na dzień aż ktoś będzie tak zawzięty, że złoży pozew sądowy.
Gracgal
May 1, 2020 at 11:47 PM
Ja również :)
KiszonyJohny
May 4, 2020 at 03:40 PM
Czy będą jeszcze promocje - 50% na skrzynie promocji wiosennej
drenn3
May 5, 2020 at 07:52 PM
Podejrzewam, że tak.
Pytanie ode mnie: czy ktoś zna członków ekipy GH? Ja osobiście kojarzę tylko Karcię, KappaHype oraz Daelzis.
© 2025 Gamehag. All Rights Reserved.
Owned by RCPE Ventures LTD. Operated by Lootably, Inc.