Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Podobnie jak OF-40, który był pierwszym zaprojektowanym i produkowanym masowo po wojnie we Włoszech czołgiem, działo samobieżne Palmaria było pierwszym zmechanizowanym działem artyleryjskim. Obie konstrukcje mają wiele wspólnego. W Armored Warfare Palmaria jest działem samobieżnym 7 poziomu. Obecnie występuje tylko w trybie PvE. Jest to ciekawy i stosunkowo mobilny pojazd. Choć nie może strzelać seriami, ma dość celną i śmiercionośną broń, która pozwoli graczom osiągnąć dobre wyniki w szybkich bitwach. http://www.dom1n.com/aw/aw-palmaria/