Jakie są zadania i czy długo się je robi ? Z góry dzięki za pomoc :)
Powiem ci jak zrobie tylko pierwsze :)
A pierwsze się robi kilka dni
Tak pierwsze zadanie robi się kilka dni nawet dłużej
dla darmowego psc warto i kilka dni robić ale nie chce mi się tego instalować :/
ja lubie grac w gry za kd lubie bo gralem gdy mialem 9 lat
siemano podoba wam sie ta gra bo mi tak i jeszcze kd za frico
no ooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooo ooo
no ja już mam 60% wykonane do zadania 1
Nie wiem jak ulepszyc statek do 7 lvl bo robie i sie nic nie robi
jeżeli ktoś potrzebuje pomocy udziele kilka rad jak lepiej sobie radzić z takimi grami ,aby je szybciej rozpracować . Na początku każdy traci sporo czasu na złych decyzjach, ale z czasem idzie wszystko zrozumieć .
Julek znalazłem ten błąd i trzeba na 9 poziom ulepszyć
ja już 1 skończyłem i jak zdobędę 2 zadanie to odrazu piszę
2 to ulepsz baze do 15 poziomu
Ma ktoś 3 zadanie? Bo nie wiem czemu, ale u mnie się nie wyświetla
jeżeli ktoś potrzebuje pomocy udziele kilka rad jak lepiej sobie radzić z takimi grami ,aby je szybciej rozpracować . Na początku każdy traci sporo czasu na złych decyzjach, ale z czasem idzie wszystko zrozumieć .
fajny artykułłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
oj fest dlugie sa te questy tak z miesiac trzeba pograc aby wszystko zrobic i 1500kd to chyba nie jest dobra sumka jak na taki czas
mam pytanie czemu nie wyświetla mi się ta gra w tych co mogę zrobić zadania
tek nie tak nie albo tak niee
Jakie zadania są? np 1 zadanie