warto ją pobrac i to beż zastaawiania sie
Polecam wsm sam nie wiem co ale polecam :)
bardzo warto polecam serdecznie
Zastanawiam się czy fajna jest ta gra i czy pobrać ją? Nie warto ta gra nie ma sensu! polecam fajna gra Nie, nie warto polecam fajn zatko kto obrarza polecam fajne gry warto pobrać ale na komputer
na minska 1 pozinomu sał łatwe ael 2 jusz trudne a 3 nie grałem Jasnę na prawdę nie zawiedziesz się... lepszy cs go i tf2 podobno jest spoko, ale nie wiem nie grałem Wydaje się fajna ;)
Zastanawiam się czy fajna jest ta gra i czy pobrać ją? Nie warto ta gra nie ma sensu! polecam fajna gra Nie, nie warto polecam fajn zatko kto obrarza polecam fajne gry warto pobrać ale na komputer
na minska 1 pozinomu sał łatwe ael 2 jusz trudne a 3 nie grałem Jasnę na prawdę nie zawiedziesz się... lepszy cs go i tf2 podobno jest spoko, ale nie wiem nie grałem Wydaje się fajna ;) Nie wiem!!
na minska 1 pozinomu sał łatwe ael 2 jusz trudne a 3 nie grałem Jasnę na prawdę nie zawiedziesz się... lepszy cs go i tf2 podobno jest spoko, ale nie wiem nie grałem Wydaje się fajna ;) Zastanawiam się czy fajna jest ta gra i czy pobrać ją? Nie warto ta gra nie ma sensu! polecam fajna gra Nie, nie warto polecam fajn zatko kto obrarza polecam fajne gry warto pobrać ale na komputer
na minska 1 pozinomu sał łatwe ael 2 jusz trudne a 3 nie grałem Jasnę na prawdę nie zawiedziesz się... lepszy cs go i tf2 podobno jest spoko, ale nie wiem nie grałem Wydaje się fajna ;)
spoko gierka,
mi się spodobała