ja robux ale tylko dlatego że z moim fartem wygrać moge tylko 1 robuxa xd
/e free robux wole robux ja kupiłem za 350gemów skrzynie robux chest i normalnie wydropiłem 1k robux to jest warte około 11$dollaruw
robux! bo z skrzynki możesz dostać 1 robux
1 robux to trochę mało, jak dla mnie więcej to robux a jak tylko 1 to skrzynkę
TYLKO ROBUXY W SKRZYNKACH DROPI PO 1 2 5 ROBUX CO JEST SMUTNE
no niby robux skrzyka to ryzyko ale można wygrać te 1000 robxów
ja wole kupić skrzynke nisz robux
robux bo w skrzynce wypada losowo
opłaca się skrzynke gościu bo może ci wypajść dużo więcej robuxów a mi doracie jakie gry polecacie na roblox bo ja cały czsz gram na jailbreak i na grach symulatorowyhna prz bee swarm simulator pet symulator pe ranh simulator i jeszcze gram w mad citi
ROBUX BO SKRZYNKA MOZE DROPNAC 1 I LIPA BEDZIE
Bardziej opłaca się robux bo ze skrzynki może ci wypaść tylko 1 robux a jak kupisz robux to jesteś już pewny/a że będziesz miał/a wybraną ilość robux
no ja wydropilem z skrzynki 5 robux wiec raczej wole robux
Moim zdaniem robuxy ponieważ, wiesz że dostaniesz daną liczbę robuxów na 100%, a jak kupujesz skrzynkę, to jest ryzyko czy dropniesz mega dużo i się opłaca, a możesz dropnąć mega mało i się nie opłaca. Ale każdy ma inne zdanie :)
Uważam, że nie mam zdania w tym
Zależy też od poziomu, ale lepiej jest kupić robuxy osobno bo skrzynia jest troszkę droższa niż osobne robuxy i ze skrzyni może Ci wypaść mniej niż kupisz osobne robuxy za niższą cenę, więc bardziej polecam kupić osobno robux, Mam nadzieje , że Ci pomogłam. :)
robuxy lepsze bardzej sie oplaca
Lepiej robux, chyba , że masz fuksa haha