Ja napisałem ostatnio do Misty, powiedziała mi co zrobić, i zadania z gry Warface nadal nie zaakceptowali :(
Jak wyslalem wojo sojusznikowi i chce je wziasc to jak?
Mam 16 lvl w Lords Mobile i jak mam do gamehag to dać? Klikałem na tą misje ale to mnie przekierowuje do Lords Mobile na Googleplay i tam otwieram tą grę i co dalej? Pls help
No nie wiem wydaje mi sie ze nie mozna na to pytanie odpowiedziec jednoznacznie bo jak wiadomo kazdy ma gusta i gusciki a to ze jestem gejem nie ma wpływu na to jakie podejmuje decyzje i juz
Ja mam tak samo ale jezeli pisze ze w ciagu 48 h dostane to ok a hak sie skontaktowac z misty w razie w i czy dostałeś te kamienie
A można przesyłać te kamienie komuś np. kumplowi?
Ja to mam 16 lvl postaci i nie mam KD help
Można się nawet wciągnąć polecam tą grę
Witam chciałbym wymienić 7000 kamieni dusz za doładowanie dow sklepu Google play
Do osob ktore pisze ze srobili tego questa w 4 dni jak sam zamek na 11lvl robi sie 4 dni.
Widze ze inni ludzie ci pomogli
witajcie
mam prośbę, czy mógłby odezwać się do mnie jakiś doświadczony gracz, bo jak każda szanująca się kobita mam 100 pytań do... :) mędzy innymi: czy da się przekładać eq pomiędzy graczami? Którego ohatera najlepiej ekspić, czy jest jakiś cudowny sposób na przyspieszenie wbijania lvl? Z góry dzięki dobrym duszom, które zechcą podpowiedzieć
Gierka spoko polecam jak najbardziej
jak to sie robi chlopaki??
wy coś wiecie?Zainstalowałam i nie działa:disappointed_relieved:
prosze o pomoc naprawde...