Zrobiłem misję żeby nabić 11lvl zamku i nie dostałem nagrody help
dostaniesz w ciągu 48h a jak nie to pisz do misty
Misty nie odpowiada za Zlecenia. Aby otrzymać nagrode za Lords Mobile musisz wejść do gry po zbudowaniu tego Zamku na 11lvl. Jeśli nadal nie dostajesz za to KD to na dole ściany z ofertami jest link do supportu odpowiedzialnego za tę oferte napisz do nich i załącz screena na którym widać że wykonałeś zadanie.
Ja wbiłem 11 i od razu po 3 sek dostałem kamienie. Zadanie robiłem około 3-4 dni. Gorzej jest z Final Fantasy gdzie zadanie wykonałęm już ponad 2 tyg temu i nie otrzymałęm do teraz. Lepiej by było żeby weryfikacja tej gry odbywała się poprzez screena z telefonu.
Ja też wykonałem zadanie i kamieni jak niema tak niema, pisałem do supportu ale żadnej odpowiedzi.
Odpowiedzieli mi z supportu, ze wykonanie zadania i kamienie dusz nie sa od nich zalezne, ze jezeli nie dostane KD to mam sprobowac jeszcze raz...
Napisałem do supportu i w odpowiedzi dostałem , że trzeba grać aż ukończy się poziom 12 zamku. (You need to play until you reach Castle Level 12 (complete castle level 11),to receive your reward.)
a dlaczego ja tego nie mam ? tej sciany z tą grą ?
Polecam napisać do supportu. Mogą coś doradzić.
a ja nie mam tej sciany z grami dlaczego ?:(
Pisz na support nie ma co zwlekac
Dostałem nagrodę z 11lvl zamku ale za 7 i 5 bohaterów już nie.
Pisz do supportu,Misty nie pomoże
ja napisalem do supportu tego zlecenia i wyslalem ss i dali mi punkty.