Czy nie zastanawiałeś się kiedyś jaki jest największy wynik kamieni dusz które posiada gracz na stronie gamehag.com
Pierwsze miejsce topki na stronie zajmuje "Dawidus887" posiada on dotychczas ok 121 tyś kamieni dusz o łącznej wartości 1210 zł ,Drugie dotychczas ma "wojtektuznik" włada on 71 tysiącami kamieni o wartości 710 zł ,Trzecie czyli gracz o nazwie "IKY" posiada 68,5 tyś kamieni o łącznej warości 685 zł ,Czwarty użytkownik strony zajmuje Youtuber "Infomode" z 44,5 tyś waluty internetowej o łącznej wartośći 445 zł ,Piąty z nich to "Kapereq" z 32k kamieni o warości 320 złSzósty czyli "Klaudistomis" nie oddala się od rywala powyżej gdyż posiada on 31.5 tyś kamieni o wartości 315 zł jest to róznica 500 kamieni ale jednak topka to topka Siódma osoba o nazwie "AlkcilX" 28,5 tyś diamencików o łącznej wartości 285 złÓsma osoba wcale nie oddala się od poprzednika "Raqu" o 48 klejnotów więc wartośc jest taka sama jak powyżej Przedostatnia czyli dziewiąta osoba o nicku "Spartiatix" jest youtuberem , posiada ona klejnoty o wartości 270 złJak widać końcówka tej topki rożnie się o naprawde niespore ilości kamieni dusz Ostatnia osoba to "Gromus" posiada on 28,5 tyś kamieni o wartości 75 złotych Tak prezentuje się najlepsza topka ze stronki gamehag.com Redagował : Yorgusek123ale artykuł fajny, miał być o grach a nie jakies topki na gamehagu
wkradła się jakaś pomyłka 28,5k to nie jest 75 zl
Ja za 7k zaplacilem 100zl xd
Moim zdaniem nie oplaca sie wydawac pieniedzy na kd
Nie zaliczyłem się do topeczki bo mam 13 miejsce oh nie ;c
Żeby to można było wymienić na gotówkę
Trzeba grać, trzeba expić
No to ładna topka ciekawe ilu z nich pieniądzę wyładowało na KD ;v lepiej powolutku wbijac oraz farmic poziomy i KD ;)
Wooow, a to ciekawe, dobrze wiedzieć. :O
Ponad 120k KD... Raczej nie zostało to wbite bez wydawania kasy. Cóż, co kto lubi...
No to grubo :0
Ja mam 1560 : )
fajno a ja biedak 100 cos
ciekawe ile swojego hajsu w to włożyli?!:sweat_smile:
Widzę że masa archeologów zebrała się w tym poście... No ta przecież temat, który był aktualny ponad 3 lata temu jest teraz bardzo "interesujący".