ile trzeba czekać na dostanie KD
Ja przed chwilą ulepszyłam na 11 lvl i nic nie dostałam. Chciałam się upewnić ile to zajmie czasu więc się ich spytalam i Mistey powiedziała że do 70 iluś godzin. Jak będzie trwało to dłużej to znów n
Mi to zajeło jakiś tydzień. :)
Polecam tą grę, jest bardzo ciekawa i wciąga. Lubię takie tematy o wojnach i zamkach. :)
Kilkanaście minut skończyłam i nadal czekam ;w;
zacznę może od tego, że pobrałem grę przez Gamehag'a. Nie grałem w nią jeszcze ani razu, w związku z czym powinienem zostać uznany za nowego użytkownika. Po kilku dniach przez przypadek odinstalowałem grę. Otrzymałem informację od supportu Gamehag'a, że gdy pobiorę ją ponownie i będę kontynuować zadanie ze zdobyciem 11 poziomu zamku, to powinienem otrzymać KD. Wczoraj ukończyłem budowę 11 levela zamku i... nic. Wtedy, kiedy odinstalowałem przez przypadek grę, pisałem jeszcze do suportu Lords Mobile. Odpisali mi, że powinienem się skontaktować z tymi osobami, które zaoferowały to zadanie na Gamehag'u (domyślam się, że tu chodzi o kogoś z ich ekipy, a nie z Gamehag'a). Nie podali mi jednak żadnego e-maila, nie mogę też go znaleźć w internecie. Ktoś pomógłby mi rozwiązać ten problem? W odpowiedziach od Misty wybierając odpowiednie pytania otrzymałem odpowiedź, aby wykonać zadanie jeszcze raz, no ale tak się raczej w Lords Mobile nie da.
jezu ja chcę żeby zapłacili mi kiedy ukończe zadanie bo przykro będzie straciłem wprawie 1 miesiąc
opłaca się robić to zadanie??
czekam 3 tydzień jak nie więcej i nic a połączyłem konto bez sensu jest automatyczne weryfikowanie