Dark bomber czerwona jade agent chaosu i pani misia wszystkie wymienione mam a kupiłem je bo je lubię
Mój ulubiony skin to aura za 800 v dolców bardzo go polecam jest on mega piękny wiem bo sam go mam jest również unikatowy oraz pasuje do większości itemków na przykład do wahty-katanna z 6 sezonu *z karnetu* i kilof żniwiarz za również 800 v dolców polecam to połączenie mega się komponuje razem jeszcze do jednego plecaka mega pasuje przynajmniej ja tak myślę że mega pasuje do mrocznych skrzydeł od skina zamaskowany cień ten skin jest za 1500 v dolców naprawdę polecam te połączenia siema
hymm grałem w nią tylko mi sie zbógowala
i ndal nie polecam w nią grac
Karnet bojowy dsdeddddddddddddddddddd
Poniższy zwiastun gry pokazuje niektóre z odblokowywanych skinów w Sezonie 2. Wśród nich jest słynny król Midas oraz niepokojąco wzmocniony kot Meowscles.
Forma karnetu za bardzo się nie zmieniła. Nadal możesz wbijać poziomy przy pomocy wyzwań i Victory Royales. Jedyne co uległo zmianie to menu. Teraz możesz uzyskać dostęp do swoich wyzwań w centralnym stole otoczonym przez nowe postacie, wyposażyć swoich nowych bohaterów i uzyskać dostęp do tajnego otworu wentylacyjnego, w którym możemy znaleźć wyzwania dotyczące Deadpoola.
Cena zostaje taka sama - 950 Vdolców karnet bojowy, ulepszony karnet bojowy - 2800 Vdolców
moim zdanie najlepszy jest skin palucha rybnego
ja osobiście lubię bardzo grąć moim ulubionym skinem jakim jest mój ukochany nie zadbany i nie zastąpiony miałkles
ogólnie mój ziom myślał że to amster dam
Nie wiem dużo jest fajnych skinów
Mój ulubiony skin to aura za 800 v dolców bardzo go polecam jest on mega piękny wiem bo sam go mam jest również unikatowy oraz pasuje do większości itemków na przykład do wahty-katanna z 6 sezonu *z karnetu* i kilof żniwiarz za również 800 v dolców polecam to połączenie mega się komponuje razem jeszcze do jednego plecaka mega pasuje przynajmniej ja tak myślę że mega pasuje do mrocznych skrzydeł od skina zamaskowany cień ten skin jest za 1500 v dolców naprawdę polecam te połączenia siem
Witam dla mnie każdy skin jest super :ok_hand_tone2:.
Miauśniak, Wełniana wojowniczka, Galaxy, Puma
Banan, Pumcia, Skye (Mrok), Czarny rycerz (jeśli ten ostatni skin 2 sezonu to tak, jeżeli nie to czerwony rycerz)