Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Nadszedł czas nowej aktualizacji w Piggy! Zachęcam was do grania w tą grę ponieważ jest tego warta! Zostały dodane 2 nowe mapy i bardzo dużo skórek.Inspiruje mnie ta wytrwałość twórcy ponieważ nowe aktualizację do tej gry wychodzą bardzo szybko jak jedna po drugiej.Dzisiaj napiszę tylko o szkole a szpital zostawię sobie na następny artykuł.Mam nadzieje że spodoba wam się mój artykuł ;)
Tak jak mówiłem do Piggy zostały dodane dwie nowe mapy.Są to Szkoła i Szpital.
Zacznijmy od omówienia historii szkoły.Na początku rozgrywki widzimy krótką historyjkę którą przetłumaczę na język Polski.
Kamera zostaje skierowana na telefon po czym nieznajoma nam osoba mówi:
-Witaj mam na imię pan.P i potrzebuję cię abyś uratował moją koleżankę ze szkoły.
Po czym kamera kieruję się w stronę naszego bohatera i nasz bohater mówi:
-Okej, wygląda na to że wchodzę po czym historia się kończy i zaczyna się rozgrywka.
Możemy wtedy jeszcze na ekranie zobaczyć napis: Spotkaj się ze mną w ściekach, gdy ją znajdziesz.
Teraz omówimy sobie rzeczy potrzebne do ucieczki ze szkoły:
Tak naprawdę to ucieczki będą nam potrzebne tylko 3 rzeczy: klucz francuski,klucz do drzwi i młotek.
Ale te rzeczy są ukryte w innych pomieszczeniach do których potrzebujemy klucza.
Teraz wymienię wszystkie rzeczy które możemy znaleźć w szkole:
Zielony klucz-Potrzebny do otworzenia zielonych drzwi które prowadzą do klasy w której możemy znaleźć różne przedmioty.
Fioletowy klucz-Potrzebny do otworzenia sejfu w którym znajdziemy marchewkę.
Marchewka-Jeżeli damy tę marchewkę króliczkowi ze szkoły weźmie ją po czym pobiegnie i ogłuszy świnkę na 20 sekund.
Pomarańczowy klucz-Tak jak zielony służy do otworzenia kilku pomieszczeń (w tym pokoju rady pedagogicznej).
Złoty klucz-Służy do otwarcia drugiego sejfu.
Klucz francuski-Służy do odblokowania sali gimnastycznej i do otwarcia drzwi ucieczki.
Zielone zębatki-Są one jedną częścią pozbycia się wody z przejścia.
Czerwone zębatki-Są one drugą częścią pozbycia się wody z przejścia.
Młotek-Służy do pozbycia się desek z drzwi ucieczki (ma więcej niż jedno użycie w przypadku szkoły młotek ma dwa użycia).
Czerwony klucz-Służy do otworzenia czerwonej szafki na górnym piętrze.
Niebieski klucz-Jest używany do otwierania różnych klas.
Książki-Są one bardzo istotne ponieważ przez nie możemy uwolnić króliczka (koleżankę pana P) ze szkoły.
Uwaga! Nie każda rzecz z tej listy musi być użyta (np.jeśli nie potrzeba nie trzeba używać marchewki).
Teraz porozmawiamy o nowych skórkach:
A więc zostały dodane: Króliczek,Niedźwiedź,Szkielet,Kotek oraz Anioł.
To na tyle w tym artykule mam nadzieje że nie popełniłem dużo błędów oraz tak wiem że nie napisałem nic o szpitalu lecz zostawię to sobie na następny artykuł Mam nadzieje że wszystkim którzy to czytali spodobał się mój artykuł i dobrze go ocenicie w komentarzach ;D