Ja zebralam 0 bo nie ma ich jabky w sklepie
Mam 2lvl jeszcze niestety.
900 odebrałem polecam aplikacje jak najbardziej
Narazie 0 ale dziś albo jutro kupuje skrzynię z robuxami :3
czekam na 3lv i będe testowała gamehag. Mam nadzieje że uda mi się zdobyć robuxy.
Narazie ani jednego zbieram aktualnie na skiny do mojej ulubionej gry cs go
Narazie ani jednego ale chcem otworzyć szkrzynia za 350kd albo coś inny zestaw kupić.
Ja wygralam 11robux 2x 5 i 1x 1 i nie moge ich odebrac doszlam do nich na grupe tez nie dziala a juz moge odebrac i cos nie dziala a bardzo chcialam niec tobuxy a w cale nie mogr ich odebrac
Cały 1 hahaha , wypadł mi ze skrzynki :D
ja wygralem 1 robuxa ze skrzynki mam 2lv 99exp wiec po tym komentarzu mam juz 3lv i ide kuic 10 robux pozdro
72, z tego co widze dużo osób wogule nie odebrało xD
cFDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAed lubie roblox XD chcę 3 lvl
narazie zero bo czekam az beda dostepne :)
ja odebrałam 50 i 10 a potem wydałam i mam 25 robuxów, teraz muszę zdobyć więcej robuxów na gamepass do bloxburga i przy okazji nabijam lvl na gamehag mam dopiero 25% do 4 lvl, dziś to napewno 4 lvl nie wbiję. a na gamepassy prawdopodobnie wydam około 400/500 robuxów więc sporo mi czasu to zajmie zdobycie.
Ja jeszcze 0 ale jak zrobie zadanie na telefonie i 3 lv to 200 robux kupię
narazie 0 bo nie mam 3 lv
Na tamtym koncie z chyba 300 a na tym mam narazie 2 level ale zbieram na skrzynke
Mam niestety pierwszy lvl i nie mogę kupić robuxów (skrzynki nie chce kupywać bo jak wypadnie mi 1 robux za 350 (chyba) kd to się wnerwie)
Witam ja zauważyłem że robuxy dochodzą po jakimś czasie i też to iż nim dłuższy masz komentarz tym więcej expa dostajecie polecam pisać długie komentarze gdyż dostaniecie wtedy expa a za lvl dostanie
Witam ja zauważyłem że robuxy dochodzą po jakimś czasie i też to iż nim dłuższy masz komentarz tym więcej expa dostajecie polecam pisać długie komentarze gdyż dostaniecie wtedy expa a za lvl dostanieWitam ja zauważyłem że robuxy dochodzą po jakimś czasie i też to iż nim dłuższy masz komentarz tym więcej expa dostajecie polecam pisać długie komentarze gdyż dostaniecie wtedy expa a za lvl dostanie MAM NADZIEJE ZE NIE DOSTANE BANA ZA CIĄGLE PISANIE OD GAMEHAG :(
ja wg ale jak uzbieram dzięki tej apce będę wydawać bardzo dużo robux na bloxburg i Adopt me