s1234567867890-=qqwertyuiop[\]adfkl'zvbm,////` 2`33123490-=qwertyuioopp[]qasdfghl:joy::joy::joy::joy::triangular_flag_on_post::triangular_flag_on_post::checkered_flag:
;zxcvbnm,./12390-------=qwsdfghjkl
yyy a ja tez tak zbytnio nie wiem xdd
Jak dla mnie to nie podrupa.A czemu tak sądzisz? Bo co bo jest tryb rozbrajanie.Jak byś wszystkie tryby z motywem rozbrajania brał za podruby CS:GO to nigdy by nie wyszła inna gra.
A dużo ludzi w przedszkolu chyba nie uczyli, że nie ocenia się książki po okładce. (chodzi o przezwisko żula)
no podróbka ale nie jest złą grą nawrt lepsza od csa
że ta gra jest strzelanką jak cs to odrazu mówić że podrubka
nie jest podróbką ma całką inną grawitacje, inny system chodzenia i bh, który się całkiem różni, kucanie nie daje dużo mniejezego rozrzutu, a także posiada własny sposób zdobywania broni i ulepszeń do nich
no jest troszke podrobiona ale ma swoj klimat
Gra całkiem ciekawa ,ale nie robi dużego wow. Na początku była popularna ,ale niestety już nie jest.
Gra to jest podróba csa. Można poznać to po mapach.
Gra cieszy się nadal dobrą ilością graczy i nie jest tak zaawansowana jak cs ( np nie trzeba ogarniać recoila)
ja lubie ta gre,jesli jej nie lubisz to po jakiego w nią grasz?
Ale głupota, naprawdę. Zula to inna gra, a to co tutaj postujecie to bez sensowna krytyka, a raczej hejt. bo nawet żadnych argumentów nie podajecie