ja juz czekam 10 dni i dalej nic nie mam!
Ja pisałem do pomocy minoł tydzień i nic
ja dostałem odpowiedz ze musz ewykonac zadanie ponownie. Wiec trzeba sobie odpuscic ta strone bo to zwykła tandeta, tarcic czas na nowo robic 11 poziom zamku? po co jak zno nic nei dostane
Niestety, w przypadku zadań ze Ścian mamy minimalny wpływ na przyzwanie KD. Weryfikacja może zająć do siedmiu dni i jest przeprowadzana przez naszych partnerów. Jednak z reguły nie trwa to tak długo, jestem pewien, że niedługo otrzymasz swoją nagrod
To ejst odpowiedz supportu smiech an sali, tzreba sie porzegmac z ta strona jak tak maja ********
@szulerH idź dzieciaku naucz się pisać zamiast w internecie siedzieć.
Dzieciakiem kolego nie jestem patrząc na Twój wiek ejstem starszy od Ciebie, spieszyłem się wiec wpadło troche błędów. Uwierz mi że mało siędzę w internecie. Mam bardziej rozrywkowe życie niz internet.
sprawdzanie jest automatyczne to nwm
A pisownię masz jak 5-latek ^^
Za lords mobile zadanie na lvl zamku powino zostać automatycznie przyznane. Skontaktuj się z supportem poproszą pewnie o adres mail na którym jest konto i to im przyśpieszy ten proces. Mi zaakceptowało zadanie jeszcze w trakcie budowy. Gorzej ze ścianą ale to już inna bajka. Poza tym ktoś powiedział, że nie da się zadania ze ściany robic jednoczesnie z tym głównym. Otóż da się. Zadanie na ścianie zmienia treść jak w przypadku lordsow np i brzmi : kontynuując grę uderz potwora 2lvl itp
Czy wiesz…
Z nowych i ostatnio rozbudowanych artykułów w Wikipedii:
Nagmachon38a.jpg
…który izraelski transporter opancerzony (na zdjęciu) był nazywany przez żołnierzy potworem?
…że nazwa Phuwiangvenator oznacza myśliwy z Phu Wiang – czyli właściwie skąd?
…który mykolog opisał 2452 taksony z 246 rodzajów?
…że Elliot Chess zaprojektował godło 7. eskadry myśliwskiej?
…że remont Perle poszedł na marne?
Propozycje do ekspozycji • Jak napisać nowy artykuł?
Wydarzenia
Pandemia wirusa SARS-CoV-2: w Polsce, na świecie • Wybory parlamentarne w Izraelu • Ofensywa w Idlibie • Harvey Weinstein
Dana ZátopkováDana Zátopková
Janez Janša po raz trzeci objął urząd premiera Słowenii (13 marca)
Ekaterini Sakielaropulu została zaprzysiężona na urzędzie prezydenta Grecji (13 marca)
Zmarli: Dana Zátopková (na zdjęciu) • Filipos Petsalnikos • Wolfgang Hofmann • Tetiana Proroczenko • József Gyuricza • Stanisław Luft • Richard Guy • Max von Sydow • Ludwik Stomma
Więcej…
Rocznice
17 marca: imieniny obchodzą m.in.: Gertruda, Patryk i Zbigniew; Dzień Świętego Patryka
Okrągłe, pięcioletnie rocznice:
kościół Dominikanów w Winnicykościół Dominikanów w WinnicyGabriel NarutowiczGabriel Narutowicz
180 – Marek Aureliusz, pisarz, filozof i cesarz rzymski, zmarł w Vindobonie na dżumę
1420 – we Wrocławiu ogłoszono bullę papieża Marcina wzywającą katolików do zorganizowania krucjaty przeciwko husytom
1765 – zmarł architekt włoskiego pochodzenia Paweł Antoni Fontana, czołowy przedstawiciel architektury późnego baroku w Rzeczypospolitej, nadworny architekt Pawła Karola Sanguszki (na fotografii jedno z jego dzieł: kościół Dominikanów w Winnicy)
1805 – urodził się hiszpański śpiewak operowy i nauczyciel muzyki Manuel García, prekursor laryngoskopii
1865 – urodził się polski inżynier hydrotechnik Gabriel Narutowicz (na portrecie pędzla Ludomira Janowskiego), profesor Politechniki w Zurychu, pionier szwajcarskiej elektryfikacji, konstruktor licznych elektrowni wodnych, po odzyskaniu niepodległości