Wszystko się kiedyś kończy
matko ja w csa grałem jakieś 10 lat temu xd
ponieważ jest za darmo przez co jest tam duzo cheaterów xD
Niestety taka jest prawda :(
Cs nie upadnie :) Większoś ludzi na nim zarabia mam na myśli hazard, cały czas są te same ruletki jackpoty itp. bo ograniczenia valve związane z wymienianiem nic nie dalo.
Ja od dawna nie gram w csa xD
cs jest tera za darmo penie dla tego
Wydaje mi się, że CS się najzwyczajniej przejadł. Jeszcze przed wejściem PUBG-a czy fortnite miał duże spadki graczy.
Era na cs nigdy sie nie skonczy bo jest zbyt wiele pieniedy z tego tytułu. Jesli twórcy zamkneliby serwery to tak jakby strzelili sobie w kolano...
Era na CS-a nigdy sie nie skonczy bo caly czas poznawają ją nowe dzieci
cs;go ta gra jak ty piszesz ogarneły dzieci ponieważ zaczeła być za free
Do gry dodawane są taśmowo nowe skiny do broni, naklejki, piosenki i inne bzdety byle odbiorca wpłacił jak najwięcej pieniędzy do gry
Tak pomijając wszystkie te odpowiedzi, to ja w tym widzę temat na ciekawy artykuł :)
W najbliższym czasie era CSa na 100% się nie skończy. W tym miesiącu CS bije rekordy steam, jest jedną z najpularniejszych gier na rynku. Do jej popularności przyczynia się to, że CS stał się darmowy (darmowa gra = więcej graczy). a także nowa operacja "shattered web". Niestety jednym z minusów jak na ten czas są cheaterzy, wraz z zmianą CS'a na Free to Play możemy częściej napotkać na przegrywów (czyt. cheaterów).
bo jest z darmo nowe update'ty operacja zmiany na mapach
CS nie upadnie to jest klasyk nie ma innej podobnej gry