Fajny artyku tylko,że na tej stronie można zdoby darmowe robux więc trcochę bez sensu ale ok
wszystko probowalem i ani 1 nie uzbieralem ale teraz zbieram na gamehag
fajny artyuł a ja wole na tej stronie gamehag tu wole zdobywać robuxy
no spoko artykuł fajnie sie czytało
polecam zagrać w roblox ale nie zmuszam ok
zbieraj kamienie dusz rób zadania bo napewno nie pomoga ci jakies apki z sklepu play czy tam czegoś innego no naprawdę
fajny artykóuł szukałem sposobów na robuxy
Bardzo fajnie napisany artykuł, dziękuje za pomoc
Wszystko super fajnie ale jestem porażką więc nic z tego nie mogę zrobić :sunglasses:
możesz np. na GameHag se zdobyć kleinoty i wymienić tylko trzeba mieć 3lvl
Cześć, w tym artykule opisze jak łatwo zdobywać robux.
Dla tych, którzy nie wiedzą roblox to gra w której każdy może zrobić własny tryb (sandbox) i sprzedawać rożne rzeczy. Robux to waluta premium do właśnie tej gry za, którą możemy kupiwać przedmioty do avataru lub gamepassy w grach.
Miejsce 5 sprzedawanie modelów i skryptów.
Możemy sprzedawać modele, czyli różne budowle stworzone na roblox studio (omówienie później) przez graczy które możemy udostępniać za darmo lub sprzedać za wybraną ilość robux'ów tworzymy je przez łączenie bloków, skryptów, terenu i wielu innych rzeczy. Skrypty (script-omówienie póżniej) możemy sprzedawać tak samo jak modele i my je tworzymy, script'y są trudne do robienia i trzeba się nauczyć wszystkich funkcji.
Miejsce 4 trad'owanie.
Gracze z roblox premium (Omówienie w kolejnym punkcie) mogą się ze sobą trad'ować, czyli wymieniać miedzy sobą itemy. Można wymieniać tylko hat'y (czapki) i gear (przedmioty) które są limitowane, czyli kolekcjonerskie są też iemy limited U, czyli limited tylko jest ograniczona liczba sztuk. Czasami możemy kupić taki item za 30 robux, a w przyszłości może będzie wart kilkaset tysięcy robux'ów, to może być bardzo opłacalne, można stracić bardzo dużo robux'ów.
Miejsce 3 sprzedawanie koszulek i innych item'ów.
Aby sprzedawać koszulki trzeba mieć roblox premium za 4.99$ na miesiąc w gamehag można łatwo zamówić roblox gift card 10$ za 9500 Kamieni dusz. Gdy mamy roblox premium możemy sprzedawać koszulki i inne żeczy do avataru na youtube jest wiele poradników tworzenie koszulek i zarabiania na nich.
Miejsce 2 stworzenie własnego trybu.
W roblox każdy może tworzyć własny tryb za pomocą dodatkowej aplikacji Roblox Studio. Dzięki tej aplikacji każdy może z łatwością tworzyć własny wirtualny świat Umożliwia ona tworzenie terenu, bloków, i script'ów. Script'y to tak zwane "scenariusze" na których możemy pisać co ma się zdarzyć, co się stanie, gdy... Na youtubie wiele osób tworzy poradniki na ten temat, jeśl
ja wole tutaj zdobywac na robuxy tu jest spoko
fajne bo można się dowiedzieć jak zarobić walutę w roblox'ie. dziękuje bardzo
Grafiki by się przydały, na skryptach dużo się nie zarabia, bo jest dużo ludzi którzy robią na zamówienie.
Dzięki za taki artykuł jak będę miał jakieś wątpliowści zajrzę tutaj!
wiekrzosci z tych przykładów wiaże sie z wydatkiem pieniedzy. tak samo jak kupno robuxów