dopiero zaczynam grać w tą gre i nie wiem co mam zrobic żeby szybciej wbić lvl jakieś porady?
Jezu,serio?
Słuchaj mnie uważnie,bo nie lubie się powtarzać:
1. Bierzesz miesje i sprawdzasz ile daje ci EXPa :eye:
2. Wybierasz misje,która ma najwięcej EXPa i klikasz "wykonaj" (nie wiem jak jest tam dokładnie napisane) :point_down:
3. I rozbisz tak ciągle do puki ci sie to nie znudzi :sleepy:
4. KONIEC :zzz:
Wybieraj misje które dają dużo exp i graj
Wykonuj misje,bohaterskie czyny,zadani nadzwyczajne,dołącz do drużyny (im bardziej rozbudowana pod expa tym lepiej),loguj się codziennie bo w niektóre dni też dostajesz exp ogólnie rób wszystko co daje exp.No i oczywiście jak chcesz szybko wbić to nie obejedzie się bez wspomagacza misji ( minimum ten 25% ale najszybciej to ten za oponki).
Po prostu wykonuj misje żeby wykorzystać na maksa cały zasób gry.
Tutaj nie ma innej recepty niż granie... po prostu xD
Po prostu bierz misje ktore daja ci najwiecej expa :>
:weary::weary::weary::weary:
Wymagany jest szeroko pojęty "Grajnd". Bez niego się nie obejdzie, ew. możesz pomyśleć o kupieniu wirtualnej waluty...
Klepanie misji, bierzesz te, co trwają najdłużej, w ten czas robisz cokolwiek, żeby sobie zrekompensować stracony czas :D
przedewszystkim misje czasowe z dużym współczynnikiem exp/czas
Rób misje, jeśli masz odpowiedni lvl rób zadania nadzwyczajne, treningi(pomagają w pokonywaniu przeciwników) oraz rozwijaj drużynę w której jesteś
graj graj i jeszcze raz graj :D
wykonuj misje ktore daja najwiecej XP
Rób misje które są co 3min i są trudne czyli że musisz walczyc dostaniesz duzo expa bo nie warto robić tych co długo trzeba czekać
Bierz misje za DUŻO expa i kup sobie dopalacz misji
Bierz najlepiej najkrótsze misje co pomaga. Tylko minus jest taki ze musisz być aktywny bo takie misje trwają 3/4 min
Ja mam 2 sposoby 1: wybierasz misje która daje najwiecej expa i grasz 2: bierzesz misje w której trzeba sie bić ponieważ przeważnie te misje trwają ok.5 min i dają na wczesnych poziomach ok. 1000 xp
misje dlugie rob najlepiej