Jesli wiecie jak to pomóżcie
Jak zrobisz screen to włacz program paint kliknik wklej i zapisz to powinno pomóc
jezeli masz windows 7 to wpisz sobie w wyszukiwarce windows narzędzie wycinane
Robisz print screen i wklejasz w painta a jeżeli nie to pobierasz np frapsa i robisz ss
Ogólnie to polecam Tobie program Gyazo, fajny i prosty w użyciu :D
Najłatwiejszym i najszybszym sposobem jest zrobienie PrtSc i wklejenie do Painta i poprzez Painta zapisanie ss.
Dzieki za pomoc. Wlasnie tez nje wiedzialem
Ja robię screenshot poprzez wciśnięcie klawiszy windows+PrtScr a następnie U mnie na kompie wchodzę w "ten komputer", klikam "obrazy' i wybieram folder"zrzuty ekranu" i tam je mam. i nic nie muszę nigdzie wklejać.
Dobra gra
https://grynaplus.pl/?r=14928
Jeżeli grasz w trybie okna i masz Win7 lub wyżej przydatne jest narzędzie wycinanie. Natomiast jeżeli grasz w trybie fullscreen wystarczy wcisnąć printscreen i w folderze gry w folderze data masz folder ScreenShots. Łopatologicznie: "[lokaliizacja gry]" -> "data" -> "Screenshots"
nigdy nie grałem w tom gre
jak masz windows 10 to wchodzisz w narzędzie i wycinek ajak windows inny niż 10 to pobierz narzędzie i wycinek z neta :D mam nadzieję że pomogłem
robisz screena i wklejasz do painta po czym to zapisujesz i masz zaadanie zrobione :smiley: