Wie ktoś skąd wziąć informacje o rzuconych zaklęciach do 1 zadania?
Wystarczy podczas rozgrywki użyć 12 zaklęć i zrobić screena.
nie muszę na nic nakerowywać kursorem?
Niee, nad avatarem postaci podczas rozgrywki na środku ekranu wyświetli Ci 12 rzuconych zaklęć albo białych albo niebieskich, czyli światło albo woda.
Ale czy to się tyczy o pojedynek z graczem czy może być też pojedynek z SI bo szukam , szukam i nie mam nigdzie wyświetlonych tych spelli , pomocy???
Jak już jestem gracz vs gracz to gdy użyje 12 tych zaklęć to co? , pokazuje się jakieś powiadomienie i mam zrobić screen tego?
nie jak już użyłeś 12 zaklęć to po prostu zrób screena
gdzie niby coś się wyswietla ja nic nie mam, a naprawde gram z ta gre dlugo , nie umiem sobie wyobrazic jak mozna zrobic te zadanie
Pokaż na stole/w grobie 12 białych/niebieskich kart. W grze nie jest tak trudno to zrobić. Zrób zrzut ekranu i wyślij.
Pisze że nie zrobilam konta :(
ja nadal nie wiem jak ogarnac tego screena z 12 magii, mógłby ktoś zrobić screena i wrzucić gdzieś link aby każdy mógł podejrzeć?
ja przeszlam tutorial...pogralam troche.... mam konto i w ogole... wyslalam screen i guzik - niby tego konta nie ma XD
nad avatarem postaci podczas rozgrywki na środku ekranu wyświetli Ci 12 rzuconych zaklęć albo białych albo niebieskich, czyli światło albo woda. omg!!!
Rrhrhfhdheurystuegu63y363gsgeyehdheyegey4hrn4. Rhrurury7ruduurh4hrhrhx dhfhthfhfh6e6364747bxhdhdhfjrjrjrhrhqrhjtjfht dhhthfjj
Niez zrobisz już tych zadań bo je usuneli
xd ja 12 kart miałem aktywnych podczas jednej rozgrywki i myślałem że o to chodzi ale sie skapnąłem że w lewym dolnym rogu są karty i ile ich użyłeś czyli tak zwane zaklęcia