Warto grać w stare gry bo wracają wspomnienia
Warto grać w stare gry bo wracają wspomnienia
wARTO DLAMNIE STARE GRY TO SA FAJNE GRY NAPRZYKŁAD KURKA WODNA (sora za capsa)
Polecam kórke wodną zarobista gra
LEGO Star Wars: TCS to super gra. Polecam zagrać
GTA SA na zawsze w serduszku, najlepsze GTA w historii
zależy od gry miario jest nadal spoko:wink:
Warto! Najbardziej mi się ze starych gier podoba Spore oraz Doom.
zależy jakie gry ale to już od ciebie zależy, mi kiedy znudziła się jakaś gra i nie grałam w nią np. rok to raz za czas weszłam sobie i grałam
Czasem warto wspominać stare wspomnienia
pytanie tak samo trafne jak "czy trzeba oddychać" oczywiście! Gdyby nie stare* gry to nie było by nowych
Szukam pracy i w sumie nic z tym co jest nie do tego czasu i pieniędzy i w sumie nic nie wiem czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy 6 lat temu w dniu dzisiejszym świecie i nie wiem czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy
Szukam pracy i w sumie nic z tym co jest nie do tego czasu i pieniędzy i w sumie nic nie wiem czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy 6 lat temu w dniu dzisiejszym świecie i nie wiem czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy to jest duże czy
zależy jak ktoś chce zawsze można zagrać w starą grę np mario zbytnio nie znam się na starych grach