nie wiem ja chce cos do wota
z jednej strony warto , bo jest z tego frajda,a z drugiej strony za to tracimy dużo KD.
Z tego co widziałem przy darmowej skrzynce, to runy można odsprzedać za połowe wartośći od razu. Czyli jeżeli z grami byłoby analogicznie, to opłacało by się otwierać te skrzynki, gdzie albo masz więcej gierek niż run w skrzynce, albo te gdzie są drogie gry (skrzynia z petami do wowa się kłania).
Ale pewnie i tak ratio na nie jest spoooro zaniżone. :D
25 lipca 2017 01:26 324
Z tego co widziałem przy darmowej skrzynce, to runy można odsprzedać za połowe wartośći od razu. Czyli jeżeli z grami byłoby analogicznie, to opłacało by się otwierać te skrzynki, gdzie albo masz więcej gierek niż run w skrzynce, albo te gdzie są drogie gry (skrzynia z petami do wowa się kłania).
Ale pewnie i tak ratio na nie jest spoooro zaniżone. :D
25 lipca 2017 01:26 324
Ja powiem tak kupiłem 1000 kamieni dusz otworzyłem 2 dosyć drogie skrzynki i dwie darmowe za zebrane 1000 kd i trafiłem dwa razy random steam key o wartość 2 zł 50 kd i 2 dolary na jakieś platformie której nie znam
Z tego co widziałem przy darmowej skrzynce, to runy można odsprzedać za połowe wartośći od razu. Czyli jeżeli z grami byłoby analogiczni
Średnio opłaca się otwierać te skrzynie
moim zdaniem opłaca się bardziej kupować nagrony niż szkrzynki poniewasz jest bardzo mała szansa na coś dobre lub coś co jest tyle samo warte co szkrzynia
Nie warto bo są słabe żeczy
Chyba ze ktos chce 2 robux
55, 'd-flex': true}" style="font-size: 12px; position: absolute; top: 7.5px; left: 150px; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: 700; flex-direction: row; text-transform: uppercase; align-items: center; opacity: 0.5; transform: translate(-50%, -50%); transition: none 0s ease 0s !important; animation: 0s ease 0s 1 normal none running none !important;"> 2 | 57%
55, 'd-flex': true}" style="font-size: 12px; position: absolute; top: 7.5px; left: 150px; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: 700; flex-direction: row; text-transform: uppercase; align-items: center; opacity: 0.5; transform: translate(-50%, -50%); transition: none 0s ease 0s !important; animation: 0s ease 0s 1 normal none running none !important;">
55, 'd-flex': true}" style="font-size: 12px; position: absolute; top: 7.5px; left: 150px; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: 700; flex-direction: row; text-transform: uppercase; align-items: center; opacity: 0.5; transform: translate(-50%, -50%); transition: none 0s ease 0s !important; animation: 0s ease 0s 1 normal none running none !important;">
Ok wsumie warto otwierać skrzynki XD:laughing:
warto otwierać skrzynki za darmo
jest limit skrzynek miesiecznie?