Mówię poważnie czy ktoś to ma
Ja ją mam jest super świetna grafika gra nadal jest aktualizowana dużo wydażeń np. wielkanocnych ,świątecznych bez kupowania w aplikacji są inne sposoby na zbodywanie diamentów
ja mam tą grę i jest naprawde fajna
gra jest moim zdaniem super
ja nie lol wbijam lvl XDD
fajna ale już nie gram bo mi się nudzi
Fajna, ale szybko się nudzi. Nie polecam raczej.
szczerze nigdy w nią nie grałem, ale chce lvl
Wdarcie śmierci
Death Stranding (wdarcie śmierci) było to wydarzenie, przez które populacja ludzi bardzo się zmniejszyła. Zjawisko to nie ma naukowego wytłumaczenia. Wiadomo tylko, że do jego wywołania potrzebny jest czynnik. Wdarcie śmierci spowodowało, że na ziemi pojawili się wynurzeni, czyli niewidzialne stwory, które polują na żywych ludzi. Zjawisko wdarcia wywołało też temporal, czyli deszcz, który dotykając naszej skóry sprawiał, że miejscu dotyku starzeliśmy się. Zaczęła występować też tęcza, która wskazywała na wystąpieniu wielu wynurzonych na danym terenie. Zmarli ludzie, u których wystąpiła martwica, po 48 godzinach mogli spowodować rozpróżnię, czyli bardzo duży wybuch (dlatego tak ważne było spalanie ciał) Ludzie zauważyli, że dzieje się coś niedobrego, więc szybko zareagowali. Niestety nadal nie była wiadoma natura wdarcia. spoko gierka polecam
Mialam ale mi sie znudila, duzo graindowania bylo i eventy tez po jakims czasie meczyly