Atiq Kazmi
Atiq Kazmi
Gem28
Nijex
Nijex
Gem52
Sam Snelling
Sam Snelling
Gem18
Atia
Atia
Gem7
valdeilsonpereira.lazaro
valdeilsonpereira.lazaro
Gem28
Atia
Atia
Gem7
Sam Snelling
Sam Snelling
Gem735
patrick.schramm.nunez
patrick.schramm.nunez
Gem87
Sam Snelling
Sam Snelling
Gem52
Shop
Shop
Gem3,090
Litecoin
Litecoin
Gem17,520
0ldbuddy7
0ldbuddy7
Gem584
patryczek.jagodka
patryczek.jagodka
Gem8
Jeko
Jeko
Gem168
tiktok
tiktok
Gem12
Джабраил Исаев
Джабраил Исаев
Gem28
fnogaj
fnogaj
Gem42
Atia
Atia
Gem10
hanfred
hanfred
Gem10
hanfred
hanfred
Gem329
Deszcz

Gem137

novice rank iconJeko: hahaha
AdminJoshverd: Mhm emote (inline chat version)
novice rank iconsebzanga: KEKW emote (inline chat version)
novice rank iconJeko: moje sprzedane to 666 ^^
AdminJoshverd: cześć pepeMeltdown emote (inline chat version)
novice rank iconJeko: cześć josh
novice rank iconJeko: Dinkdonk emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconJeko: Gamba emote (inline chat version)
novice rank iconJeko: Heyyyyyyyyyy
novice rank iconHasseAro: 🥱
novice rank iconZera: @jamesbond4434
novice rank iconZera: Tak, stary, nie zapomnij dodać mnie do znajomych na Discordzie
novice rank iconNijex: Astute Gentleman emote (inline chat version)
adept rank iconhanfred: czas na mój wieczorny spacer, do zobaczenia
adept rank iconhanfred: a potem zaczyna się nowa
adept rank iconhanfred: pokazuje godzinę, o której kończy się tygodniowa tabela wyników
novice rank iconangel: ??
novice rank iconangel: Weryfikacja jest aktywna w weekend.
novice rank iconZera: Chciałbym zająć przynajmniej 2. lub 3. miejsce, jeśli nie pierwsze.
adept rank iconhanfred: Fajnie by było, gdyby zrzut ekranu z ostatecznej tabeli liderów został opublikowany, tak jak robią to inne strony.
adept rank iconhanfred: kończy się w sobotę wieczorem
novice rank iconangel: Jaki jest czas weryfikacji zadań?
novice rank iconZera: Ciekawi mnie, kiedy skończy się tabela liderów, czy będzie nowa, czy to już wszystko?
novice rank iconZera: Boję się zaglądać do tabeli liderów, jutro pewnie będzie tam 50 000.
novice rank iconZera: Tak, nie zdobyli ani jednego kamienia duszy))) FeelsRainMan emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Tak, możesz zapraszać tylko nowych użytkowników za pomocą swojego linku.
novice rank iconZera: Ogólnie byłem zaskoczony, gdy to zrozumiałem, ale może to i lepiej—nie będzie już farmy botów jak dawniej.
novice rank iconZera: Nie stara, lecz surowa
novice rank iconZera: Dowiedziałem się o tym wczoraj, że ze względu na starą zasadę strony gameshag, zapraszać można tylko tych, którzy nie odwiedzali tej strony.
novice rank iconZera: Może tak być, ale szkoda, że nie można dodać do linku polecającego osób, które już są na stronie.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie otrzymywać rozdania Klejnotów!
adept rank iconhanfred: może zależeć od regionu
novice rank iconZera: Tak, są takie oferty, w których proszą o to wszystko.
adept rank iconhanfred: Gram od czasu do czasu w jakieś gry, ale nigdy nie prosili mnie o weryfikację twarzy. Prośba o numer telefonu ma sens.
novice rank iconZera: Odmówiłem i uruchomiłem to na telefonie, grałem w grę i karty, przechodząc poziomy, aby zdobyć nagrodę.
novice rank iconZera: Najgorsze jest jednak to, że kuszące oferty, które dają dużo punktów, są najbardziej niebezpieczne, bo proszą o twój numer i twarz.
novice rank iconZera: Właściwie wiem, czego nie powinienem robić, gram uczciwie w przeciwieństwie do ankiet, myślałem, że uda mi się oszukać, ale teraz rozumiem, że to niemożliwe.
novice rank iconZera: Robiłem wszystko, żeby obejść i oszukać system, na innej stronie, gdzie dawali punkty za zakupy na Steamie i inne rzeczy, ale ta strona już nie działa, a gry tam są bardzo, bardzo drogie.
novice rank iconCarlito: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconhanfred: Po prostu zostań przy 18, różne ankiety chcą różnych wieku.
novice rank iconZera: Chciałem oszukać, ale ostatecznie mi się nie udało.
novice rank iconZera: Aha, rozumiem, mam 18 lat i głównie to wybierałem, a potem zdecydowałem się podać 25, żeby dostawać ankiety.
adept rank iconhanfred: Zawsze odpowiadaj to samo: wiek, miejsce zamieszkania, dzieci itp., wtedy działa bez problemów.
novice rank iconZera: A następnego dnia mam bana
novice rank iconZera: Zachowywałem się tam jak idiota, wybierając najbardziej idiotyczne opcje.
novice rank iconZera: Teraz już wiem, dlaczego Timewall mnie zbanował )))))
adept rank iconhanfred: tak
AdminSwirfty: Ankiety chcą, abyś był szczery i konsekwentny.
adept rank iconhanfred: mają pliki cookie i sprawdzają
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

63

0/160

¿Juego Favorito?

maxxxine avatar

maxxxine

February 24, 2023 at 04:38 AM

la verdad me gusta el Bloxy bingo por los comentarios que hacen, son muy divertidos
Firegamewt avatar

Firegamewt

February 24, 2023 at 07:02 AM

mi juego favorito es meepcity donde consigo mis novias de roblox uwu
Firegamewt avatar

Firegamewt

February 24, 2023 at 07:04 AM

mi juego fav es evade donde me gusta los memes ramdon, te cuento una anecdota??. , una vez jugue evade cuando tenia diarrea y como estba consentrado salio la caga pws mongol

sol_x avatar

sol_x

February 24, 2023 at 02:41 PM

mi juego favorito por ahora es adopt me
sol_x avatar

sol_x

February 24, 2023 at 02:42 PM

mi juego fav es adopt me o tambien los obbys
yuprntae avatar

yuprntae

February 25, 2023 at 02:37 PM

arsenal, doors, steep steps
eclipse12354 avatar

eclipse12354

February 25, 2023 at 07:58 PM

ami me gustan los obbys
luciano_miguel_pichilinge_castillo avatar

luciano_miguel_pichilinge_castillo

February 25, 2023 at 10:13 PM

Desde que lo jugue se me iso un juego muy entretenido

darwing_andrey_soto_acosta avatar

darwing_andrey_soto_acosta

February 26, 2023 at 01:11 AM

My juego faborito es parkur que basica mente es de saltar por todo el mapa pero es un poco complicado eso lo hase bueno.
benja192330 avatar

benja192330

February 26, 2023 at 01:56 AM

mi juego favorito es doors
carlos_david16 avatar

carlos_david16

March 3, 2023 at 02:23 AM

mi juego favorito es natural disaster
carlos_david16 avatar

carlos_david16

March 3, 2023 at 02:24 AM

mi juego favorito es geometry dash
Mr_DarkMaster avatar

Mr_DarkMaster

March 3, 2023 at 04:01 AM

no recuerdo el nombre pero es uno de espadas que vas leveleando y asi consecutivamente
brandon_wal avatar

brandon_wal

March 3, 2023 at 05:27 AM

Doors

jonathan121uw avatar

jonathan121uw

March 3, 2023 at 07:57 AM

mi juego favorito es elevador del terror
jonathan121uw avatar

jonathan121uw

March 3, 2023 at 07:57 AM

mi juego favorito es elevador del terror
santeh_gonzalez avatar

santeh_gonzalez

March 3, 2023 at 09:28 AM

mi juego favorito es de roblox, doors o si no apheirophobia, me gusta mucho pq es de terror jdsjasd
ivan_richardson avatar

ivan_richardson

March 3, 2023 at 09:29 AM

Mi juego favorito de todo roblox es deathrun un entretenimiento de juego me divierto tanto jugandolo que me quedo hasta la noche jugandolo :V
ivan_richardson avatar

ivan_richardson

March 3, 2023 at 09:29 AM

Mi juego favorito de todo roblox es deathrun un entretenimiento de juego me divierto tanto jugandolo que me quedo hasta la noche jugandolo :V

Danachan33uwu avatar

Danachan33uwu

March 3, 2023 at 10:57 AM

En mi caso mi favorito actualmente y uno que recomiendo mucho es "My Restaurant" aunque se tiene que invertir mucho tiempo es divertido jsjs o también Break in que es como una parodia de la purga, pero vale la pena jugarlo, aunque creo que dura 20-30 minutos también depende del final que saquen
julicuch2204 avatar

julicuch2204

March 4, 2023 at 09:33 AM

en sí, no tengo un juego favorito. me gusta mucho brookhaven pero últimamente estoy mas con los juegos de escapar de prisión.
Camican avatar

Camican

March 4, 2023 at 10:18 AM

mi juego favorito de roblox es lumber tycoon 2, ya que es muy completo en cuanto a actividades para hacer como lleno easter eggs, el negocio libre entre jugadores que abre un abanico de posibles dinámicas y el hecho de que es una mezcla de tycoon con juego de aventura y simulador, lo recomiendo mucho Es verdad que luego de explorar la gran cantidad inicial de sorpresas que ofrece, se puede volver repetitivo, aunque la función de construcción creativa nunca se gasta y si eso te divierte siempre tendrás diversos mecanismos y estructuras para intentar
xXSCARLETT777Xx avatar

xXSCARLETT777Xx

March 5, 2023 at 12:51 AM

Mi juego favorito es Adopt me, porque se acomoda de acuerdo a los generos que me gustan
Mewtwo547456 avatar

Mewtwo547456

March 5, 2023 at 02:55 AM

mi juego favorito es flag wars
jandry_basurto avatar

jandry_basurto

March 5, 2023 at 03:13 AM

Mi juego favorito de todo roblox es deathrun un entretenimiento de juego me divierto tanto jugandolo que me quedo hasta la noche jugandolo :V:smile: