Już jest troche wieści o nowym gta. Wszyscy mówili że w grand theft auto VI upozorują kraje ulice i miasta. Ale niestety nie, będzie grafika w 4k, będziemy grali w starych miastach lecz będzie mapa troche większa. Niż w innych wersjach. Gta VI powinno być w 2020r.
wydaje mi sie że będzie troche później ale dzięki
odwzorowanie mapy i takie tam szczegóły.
te gta bedzie kosztować około 150 euro. do troche dużo....
Ciekaw jestem czy będzie bardziej rozbudowana niż 5
Troche rzeczy czyli np miejsca napadow i wyscigow beda te same ale w innej lepszej grafice
napewno bedzie i lepsza od starszych wersji
Meper, jeśli nie masz pojęcia o czymś to się nie wypowiadaj bo to przykro się patrzy na takie coś.
Chcecie najlepszą stronę o GTAV? Różne ciekawostki nawet te najbardziej ukryte? Macie tylko tutaj http://atomcurve.com/2D1w
co dopiero ile mozna czekac w 2020 nie bedzie mi sie chciało pownie juz grac XD
może będzie ci się chciało
Gta V jeszcze się trzyma tak więc można poczekać ;)
O kurde aż w 2020? to nwm co tam będzie
A te zdjecua co robili to jednak fejk?
nie bedzie gta 6 tylko beda upiekszac gta 5 za duze pieniadze kolego :)
Gta san Andreas remake???
GTA VI można się spodziewać raczej w Vice City, ale tak naprawdę co będzie, kiedy i czy w ogóle wie tylko Rockstar. Póki co w większym czy mniejszym stopniu to tylko przypuszczenia.
GTA 6 ma być największą grą w historii, jak dużą? Świat gry ma nam oferować dostęp do kilku rozległych obszarów, jak również szeregu pomniejszych map. Głównym placem zabaw będą miasta: Vice City (dobrze znane fanom serii) i Rio de Neve (fikcyjne miasto wzorowane na Rio de Janeiro) oraz The Republic of Castellano (fikcyjna obszar będący połączeniem Boliwii i Kolumbii). Produkcja pozwoli nam, choć w mocno ograniczony sposób, zwiedzić również inne kultowe miasto z serii - Liberty City, ponoć zawędrujemy także do Meksyku i na Kubę. Wszystko to ma sprawić, że GTA 6, pod względem przestrzeni, na której będziemy mogli się bawić, przyćmi wszystkie poprzednie gry z serii.
grajcie w robloxa polecam