wymienilem punkty na 100 psc i tez czekam nagroda w trakcie wysyłania :( 2 dni dopiero to nie jest źle narazie jutro napisze do supportu
nw ja za wykonane zadania nic nie dostaje scam
nawed expa z pisania komentarzy na ten 3 level
wiecie jak szypko wbic 3 level
dostałem 100psc po 8 dniach tylko szkoda ze zadania z gier dobrze wykonane sa odrzucane bo link nie wykrył ze sie rejestrowałem najgorsze to są te skrzynki do otwarcia punkty jedynie da sie zdobyć ze scian grozy wszechswiata i klątw by mi brakowalo 500 a tak to 1000 :(
Co muszę zrobić aby wykonać jakieś zadanie ?
czy skiny do CS:GO sie wyplacają?
zawsze dastaniesz nagrodę :)
jak coś to ja to piszę do 3 lvl bo brakuje mi 3 %
z zadaniami w grach wszystko ok ale kilka dni temu gra dragon awaken miała wirusy a dokładniej to malware-gen udało mi się usunąć ale no naprawdę dawać link do gry z wirusem
wiesz jak by były kamienie, to byłoby widać
Najwidoczniej robisz coś źle jeśli nie dostajesz KD, ja dzis kolejny tysiąc zarobiłam :)
czasem rejestruje po 4-5 kont i dalej jestem odrzucany bo nie założyłem nowego konta i to się nie zmienia od lat a support, nawet nie skomentuje, jednak co do nagród te gry które odbierałem dostałem, czasem po 2razy dłuższym okresie oczekiwania niz podany ale dostałem.
czasem rejestruje po 4-5 kont i dalej jestem odrzucany bo nie założyłem nowego konta i to się nie zmienia od lat a support, nawet nie skomentuje, jednak co do nagród te gry które odbierałem dostałem, czasem po 2razy dłuższym okresie oczekiwania niz podany ale dostałem.
Ehh... najgorze jest chyba to że za takie gry są grosze a nie KD, żenada.